Serija A - "Blekijev" bedem za Juventus, Sergej pod Vezuvom, debi Evertona protiv "Rosonera"? (NAJAVA)

Autor: Vladimir Stojanović
petak 09.02.2018.
12:06
Izvor: Sportske.net

Derbi na "San Paolu", kolo otvaraju večeras Fiorentina i Juventus. Partizanov doskorašnji igrač najavljen u startnoj postavi, Roma i Inter favoriti kod kuće...

twitter.com/acffiorentina
twitter.com/acffiorentina

Povezane vesti

Potera Juventusa za Napolijem se nastavlja, večeras je šansa da šampion ponovo, makar na kratko preskoči Sarijevu ekipu, ali neće im biti nimalo lako. Idu u Firencu, tamo gde ih najviše mrze i iako je Fiorentina ove sezone sasvim prosečan tim, neće biti lako. Juve ima dosta povreda, neke igrače poput Daglasa Košte će Alegri sačuvati za Totenhem, a na meti domaćih navijača biće "izdajnik" Federiko Bernadesko. Nema Dibale, Kuadrada, rovit je Barzalji, Markisio će početi meč, na drugoj strani Blekija Milenkovića očekujemo u startnoj postavi Toskanaca.

Derbi će biti odigran u Napulju, lider dočekuje Lacio. Biće ovo veliki ispit za Vesuvijane protiv trećeplasirane ekipe na tabeli. Sari je sve karte bacio na prvenstvo, ne može da računa na Hisaja i ranije povređenog Gulama, ali će Mertens biti u timu. Kod gostiju koji su razočarali u ponedeljak protiv Đenove vraća se Sergej, ali i Imobile, Lacio se neće lako predati pod Vezuvom.

Inter posle još jednog neuspeha, traži prvu pobedu u 2018. rival je Bolonja, vraća se kapiten Ikardi, a komšije Milan gostuju u Ferari. SPAL je već zaustavio Inter pre dve nedelje, sada će probati da učini slično, a Everton Luiz je najavljen u startnoj postavi.

Krotone nakon dragocenog boda na "Meaci" dočekuje Atalantu koju čekaju obaveze u LE, ali sjajno ponovo gura u prvenstvu, Sasuolo će nakon katastrofe u Torino tražiti rehabilitaciju protiv Kaljarija, bodovi su zlatni za oba tima koja strepe za opstanak.

Kjevo dočekuje Đenovu, krajnje je vreme da počnu da pobeđuju, a Jagoš Vuković će sa Veronom na teško gostovanje na "Marasi" protiv odlične Sampdorije. Ljajić je i dalje na klupi Torina, u goste "Bikovima" stiže Udineze, dok je Roma apsolutni favorit protiv Beneventa i u prilici je da posle dužeg vremena veže dve pobede. Kolarov i Đuričić su najavljeni u startnim postavama.

Parovi 23. kola:

Petak:

Fiorentina - Juventus 20:45

Subota:

SPAL - Milan 15:00
Krotone - Atalanta 18:00
Napoli - Lacio 20:45

Nedelja:

Sasuolo - Kaljari 12:30
Inter - Bolonja 15:00
Sampdorija - Verona
Torino - Udineze
Kjevo - Đenova
Roma - Benevento 20:45

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke