Serhio Ramos - Posle "stotke" čuva Real od Murinja!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 10.01.2019.
09:28
Izvor: Sportske.net

Sinoć je ušao u istoriju, ali posao tek predstoji. Kako se veruje, on je poslednja prepreka za povratak Portugalca.

Epa/Filip Singer
Epa/Filip Singer

Povezane vesti

Protiv Leganjesa, Ramos je postigao 100. gol u karijeri. On je dao 80 golova za Real, tri za Sevilju, 17 za reprezentaciju. Zanimljivo da je to dovoljno za treće mesto na večnoj listi najboljih strelaca među štoperima, ispred njega je Kuman sa 189 golova, ali je Holanđanin izvodio penale, a više golova od Andalužanina je postigao i Pasarela. Legendarni argentinski kapiten je 134 puta bio strelac.

Jedan rekord ipak drži Ramos, on je najefikasniji defanzivac u istoriji evropskog fudbala kada su reprezentacije u pitanju, sa 17 golova.

Upravo je Ramos sada najveća prepreka promeni trenera u Realu.

Naime, iz Engleske stižu vesti da nema prepreka da Murinjo preuzme klupu, on je još ranije postigao dogovor oko odštete, on nije 24 miliona funti, već 15, dakle Junajted mu je isplatio jednogodišnji ugovor zbog otkaza, pa je Portugalac slobodan.

Odbio je Benfiku, prihvata da odmah preuzme Real, ako Perez kupi napadača i štopera.

Ali, u ovom trenutku to nije izvesno, ne toliko zbog Solarija koji je potrošna roba, već Ramosa. Naime, kapiten je protiv povratka Murinja, on smatra da treba dati šansu sadašnjem treneru, a onda na leto tražiti novog čoveka, ako Solari ne iskoristi šansu.

Kakav je problem između Ramosa i Murinja?

Kapiten zamera Murinju da je ostavio posvađanu svlačionicu nakon tri sezone, da je eliminisao Kasiljasa, da je loše govorio o klubu kada je otišao.

On i Ronaldo su bili tada ogorčeni na bivšeg trenera, a Kristijano je podsetio Murinja da ne pljuje u tanjir iz koga je jeo, citirajući jednu portugalsku poslovicu.

Ramos navodno smatra da Murinjo ne može da pomogne Realu, ima veliki uticaj na Pereza, mada poslednju reč ima predsednik. On je na nagovor kapitena angažovao Lopetegija što nije bilo srećno rešenje.

Ramos je bio i protiv Kontea, izminirao Italijana koji je odustao, videćemo da li je njegov uticaj tako veliki da spreči i povratak Murinja. Ali, on jeste lider svlačionice i njegova se sluša među igračima bez pogovora...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
BlueBoy84
Thursday, 10.01.2019
20:05

Murinjo u Milan

avatar
NikkiCFC
Thursday, 10.01.2019
18:23

Ramos je na takvom udaru da je manji od mahovog zrna ne sme da pisne vise. Ko njega bilo sta pita.

avatar
adidas forever
Thursday, 10.01.2019
16:20

Kakav god da je krvnik (a jeste) Ramos je Španac, što znači da će da bije Messija, Alexis Sančeza, Dani Alveša itd. i bez da to Mourinho posebno traži od njega. Ali da bije Villu, Pedra, Iniestu, Xavija, Fabregasa, Busquetsa, Piquea itd., eee... to malko teže. A upravo je to tražio Mourinho od njega da radi 'bez popusta' (zaboravivši na tu 'malecku' razliku između Portugalaca i Španaca), što je više nego dovoljan razlog za takav Ramosov odnos prema njemu.

avatar
Los Vikingos
Thursday, 10.01.2019
15:20

Iskreno i treba da bude protiv, znamo kako se zavrsilo sve izmedju Murinja i ekipe, tako da Real treba da se okrene drugim trenerima, meni konkretno se najvise svidja opcija Alegri ali i Poketino.