Serhio Ramos neće polemiku sa Ronaldom

Autor: Darko Mitrović
utorak 02.09.2014.
18:28
Izvor: Sportske.net

Izjava Kristijana Ronalda iz koje se naslućuje njegovo nezadovoljstvo prelaznim rokom obavljenim u Realu, izazvala je dosta komentara, pa su novinari želeli da čuju i mišljenje njegovog saigrača Serhija Ramosa.

Beta/AP Photo/Jose Ignacio Unanue
Beta/AP Photo/Jose Ignacio Unanue

Povezane vesti

Podsetimo, Kristijano Ronaldo je u ponedeljak u razgovoru sa novinarima, između ostalog izjavio i ''da se on pitao, prelazni rok u Realu bi ovog leta drugačije izgledao''.

Novinari su to odmah protumačili kao jasan znak nezadovoljstva aktuelnim potezima čelnika kluba, a dan kasnije njegov saigrač Serhio Ramos nije želeo da preko medija polemiše sa Portugalcem, poručujući da ''svako ima pravo na svoje mišljenje''.

''Ne želim da komentarišem ili ocenjujem izjave ni Ronalda, ni bilo kog drugog igrača. Ja pripadam ovom klubu, pridržavam se pravila koja postoje u njemu i svoje mišljenje zadržaću za sebe'', izjavio je Serhio Ramos.

U međuvremenu, na ''Bernabeu'' je stigao i Ćićarito Ernandez iz Mančester Junajteda, a Serhio Ramos mu je poželeo dobrodošlicu.

''On je prepoznatljiv fudbaler, poznat u svetu, a smatram da i u Realu može imati značajnu ulogu. Može da nam donese samo pozitivne stvari'', dodao je Ramos.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke