Serhio Ramos i "rupa" - Real doneo odluku oko kapitena!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 17.11.2020.
09:40
Izvor: Sportske.net

Izbor nije tako težak, prioritet se zna, a igrači će morati da se suoče sa lošim vestima...

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Real Madrid neće prisiljavati Serhija Ramosa niti ulaziti u aukcije. Odnosni Pereza sa kapitenom, ponekad uz kratke spojeve su dobri, ali Real nema nameru da se trka sa Pari Sen Žermeno.

Kako pišu španski mediji, Madriđani bi voleli da kapiten ostane, ali mu neće praviti problem, tačnije i ne mogu, niti će se približiti navodnoj ponudi Parižana od 20 miliona po sezoni.

"Razumemo da Serhio želi da zaradi veliki novac, ne bi bilo lako da ode, ali sa druge šta god da se desi, rastanak će biti prijateljski", rekao je listu AS izvor iz kluba.

Perez će postupiti kao i sa Ronaldom, jednostavno, neće pristati na veći ugovor, tada je uzeo i obeštećenje, za Ramosa neće, ali svejedno, glavni zadatak Reala je da sanira rupu od 250 miliona nastalu kao posledica pandemije.

baner

U tom smislu, Perez će tražiti od igrača da se odreknu dodatnih 10 ili 15% od plate kako bi klubu uštedeli još novca.

Kraj pandemije se ne nazire, nisu u pitanju navijači, već i svi drugi prihodi koje Real ima od turizma, ali i lošije finansijske situacije u svetu koja će usloviti i pad prihoda od prodaje brendova.

Baner

Sve to navodi da Ramos teško da može da očekuje bilo šta više od jednogodišnjeg ugovora vrednog desetak miliona evra, dok bi u Parizu za tri imao garantovanih 60 miliona neto.

Čini se da, odluka, čak i ako ne izgleda lako, u stvari nije baš ni teška, imajući u vidu njegove finansijske promašaje van terena, loša ulaganja i činjenicu da je ovo novac koji se ne odbija.

Inače, Ramos će večeras predvoditi Španiju protiv Nemačke, u pitanju je derbi kvalifikacija, zanimljivo da će fantastični defanzivac biti igrač koji je najbolji strelac u oba tima, od igrača koji će se pojaviti večeras u Sevilji.

Naime, on je za "Crvenu furiju" dao 23 gola, dok je saigrač iz Reala najbolji strelac Nemačke u ovom trenutku sa 17.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke