Serhio Ramos i Florentino Perez - Zapelo je, opet!

Autor: Milovan Longinov
sreda 14.10.2020.
13:37
Izvor: Sportske.net

Da li je došao trenutak za rastanak ili je opet dimna zavesa?

EPA-EFE/JUANJO MARTIN
EPA-EFE/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Pre dve godine, Serhio Ramos je bio nikad bliži odlasku, a ispostavilo se da je samo stvarao pritisak na Florentina Pereza, šta se sada krije iza svega?

Kapiten Real Madrida broji poslednje mesece svog trenutnog ugovora, a dogovora oko obnove istog i dalje nema.

Španski mediji ističu da i Ramos i Real žele da nastave saradnju, ali ne mogu nikako da se usaglase oko najvažnijeg - primanja.

Ramos naredne godine puni 35, a želi poslednji ugovor do 2023, kada će imati 37.

Florentino Perez smatra da igraču u finišu karijere ne može da plati više nego što treutno zarađuje, dok Ramos kontrira koketiranjem sa Juventusom i Pari Sen Žermenom.

Pomenuti klubovi spremni su da ga dovedu i daju platu koju zaslužuje, pa je sada na potezu Florentino Perez.

On ne sme da dopusti da tek tako ostane bez kapitena i legende kluba, naročito ne da ode besplatno i kada mu nema zamene. Eder Militao nije do sada opravdao uloženih 50 miliona evra, tako da je tu samo Rafael Varan.

Čekamo dalji rasplet, izgleda da je pred nama još jedna dimna zavesa, jer ne možemo da zamislimo da Ramos napusti Real...

Baner 5

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Offside
Wednesday, 14.10.2020
18:18

Ako mu das ogroman novac koji navodno trazi taj potez je potpuno bezvezan!Legenda kluba,sjajan lider i stoper ali 35 god. i mozda poslednja god. dobrog fudbala posle koje ti svejedno moras jos 2 da mu dajes ogroman novac je suludo.Dovesti nekoga mladjeg u Januaru ili sl. leto!Postujem ja Ramosa ali cinjenica je da se svako jednom mora zameniti i mislim da je ovo idealan trenutak!