Senzacionalni povratak Beniteza!?

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 27.01.2020.
09:14
Izvor: Sportske.net

Izgleda da su stvari kada je Njukasl u pitanju pri kraju, navijači se mole da konačno bude postignut dogovor.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

Izgleda da su stvari blizu kraja, Njukals će konačno biti prodat. I to Muhamedu Bin Salmanu saudijskom princu koji je bio i ranije zainteresovan, ali je kontroverzni Ešli podizao cenu. Dogovor je blizu, mada navijači strahuju da će se Ešli opet predomisliti.

Oni su u ratu sa vlasnikom koji malo ulaže, uostalom zbog toga je Benitez otišao u Dalijen Jifang i potpisa ugovor na tri godine.

Klub je preuzeo Stiv Brus koji je dočekan sa prezirom, ali mu ne ide loše, na 14. mestu je i sedam bodova iznad linije ispadanja.

Ipak, Njukasl ima limite, videlo se u razočaravajućem remiju sa Oksformom u FA kupu, novi vlasnici navodno imaju velike planove, dovođenje zvezda i ne veruju da Brus ima iskustva da radi sa takvom ekipom.

On insistira da ga priče ne opterećuju, a videćemo odgovor Beniteza koji je heroj navijača, ali je potpisao neverovatan ugovor sa Dalijanom. Odrekao bi se velikih para, ali kada su se pojavljivali ove zime Arsenal, Vest Hem i Everton kao moguće destinacije, Kinezi nisu hteli da čuju da ga puste da se vrati u Evropu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Monday, 27.01.2020
14:56

Sramota za Englesku ako dozvoli da bilo ko od ovih kupi bilo koji klub.

avatar
Le Tissier
Monday, 27.01.2020
11:27

Odrekao bi se on para, dovesce jedno pet spanaca, ugradice se u transfere i eto. Kao i uvek inace...