Selta napadala, Atletiko pogađao, nestvarni Luis Suarez!

Autor: Milovan Longinov
subota 17.10.2020.
18:07
Izvor: Sportske.net

Madriđani u svom stilu do bodova.

EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ
EPA-EFE/RODRIGO JIMENEZ

Povezane vesti

Fudbaleri Atletiko Madrida pobedili su u gostima ekipu Selte rezultatom 2:0 (1:0) u petom kolu La Lige.

Vodeći gol dao je Luis Suarez, koji je stigao do nestvarnog 150. gola na 194. utakmici u La Ligi, dok je u nadoknadi konačnih 0:2 postavio Karasko.

Takođe, treba dodati da je Suarez sa tri gola i jednom asistencijom, učestvovao već kod 50% pogodaka Atletika ove sezone u prvenstvu.

Dijego Simeone je na teren prvi put zajedno izveo Dijega Koštu i Luisa Suareza, a Urugvajcu je samo šest minuta bilo dovoljno da postigne svoj novi gol.

U šestom minutu, sjajni mladi levi bek Atletika Manuel Sančez, proigrao je Suareza kome nije bilo teško da postigne pogodak sa pet metara. Verovali ili ne, ovo je Suarezu jubilarni 150. pogodak u La Ligi, na 195 odigranih utakmica.

On je najbrže stigao do 150 golova u ovom veku, prestigavši čak i Ronalda, koji je posle 195 mečeva bio na brojci od 140 pogodaka u španskom prvenstvu.

Atletiko je posle datog gola odlučio da okrene ono u čemu je najbolji - da čuva rezultat.

Selta je napadala, imala više udaraca, posed lopte, ali je Jan Oblak ostao nesavladan.

Tek u drugom poluvremenu, Simeone je uveo Feliksa, Karaska i Ljorentea, a onda i Ektora Ereru, kako bi pojačao bedem na sredini.

Atletikov bedem je izdržao 15 napada Selte, koliko pokazuje statistika na kraju meča, a iz svog četvrtog pokušaja, došao do drugog gola, preko Karaska za konačnih 2:0 i važnu pobedu posle remija sa Ueskom i Viljarealom.

Baner 9


   
Пласман обезедио SofaScore LiveScore
   

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke