'Sedmica' probudila Askoli - Vanja zakovan za klupu, Ninković ređa golove!

Autor: Mihajlo Vidojević
nedelja 07.04.2019.
18:44
Izvor: Sportske.net

Težak poraz koji su fudbaleri Askolija doživeli na gostovanju Lećeu krajem prošlog meseca pozitivno je uticao na ekipu čije boje brane Nikola Ninković i Vanja Milinković-Savić.

Epa/Maurizio Brambatti
Epa/Maurizio Brambatti

Povezane vesti

Drugoplasirani tim italijanske Serije B deklasirao je Askoli krajem prošlog meseca. Poraz uz sedam primljenih golova koštao je Vanju Milinković-Savića mesta u timu, ali je ekipa pozitivno odgovorila u utakmicama koje su usledile.

Askoli je prvo remizirao sa Beneventom (2:2), a potom vezao dva trijumfa istovetnim rezultatom (2:1). Prošlog utorka Askoli je slavio na gostovanju Padovi, a danas je na svom terenu savladao Peskaru 2:1 (1:1).

Gosti su poveli u 36. minutu golom Mankusa iz penala, ali je samo šest minuta kasnije Nikola Ninković poravnao rezultat takođe sa bele tačke.

Zanimljivo je da je šest minuta pre kraja Askoli postigao pobedonosni gol, a i treći gol na meču pao je iz penala.

Nikola Ninković je tako stigao do šestog prvenstvenog gola za Askoli ove sezone, a ekipa je posle tri dobra rezultata došla do mirne luke na sredini tabele.

Vanja Milinković-Savić pratio je utakmicu sa klupe za rezerve i teško da će posle serije dobrih rezultata dobiti priliku da se vrati među stative.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke