Sedam veličanstvenih - Oni su pogađali u dresu Reala i davali mu golove!

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 01.05.2018.
22:27
Izvor: Sportske.net

Samo sedmorici fudbalera u istoriji fudbala pošlo je za nogom ono što je večeras uradio Hames Rodriges.

Beta/AP Photo/Paul White
Beta/AP Photo/Paul White

Povezane vesti

Kolumbijac je večeras "umrežio" u revanš meču polufinala Lige šampiona i nije se radovao jer za Bajern nastupa kao pozajmljen igrač Real Madrida.

Hames je večeras ušao u fudbalsku istoriju jer se svrstao u grupu igrača koji su pogađali u dresu Real Madrida ali su u jednom trenutku uspevali i da daju gol "Kraljevskom klubu".

Pored Rodrigesa to su u prošlosti učinili Dejvid Bekam, Alvaro Morata, Rud Van Nistelroj, Fernando Morijentes, Arjen Roben i Ivan Zamorano.

Recimo i to da je fudbaler Bajerna ispisao istoriju tako što je postao prvi Kolumbijac koji je postigao gol u polufinalima Lige šampiona.

Hames Rodriges u sezoni na izmaku nastupa za Bajern kao pozajmljeni igrač Real Madrida, ali će na leto Bavarci najverovatnije aktivirati klauzulu koja je potpisana pre nešto manje od godinu dana i platiti sumu neophodnu da Kolumbijca učine svojim igračem.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Loord Bobinjoo!
Tuesday, 01.05.2018
22:49

Od svih tih igraca najvise me je boleo gol Morijentesa koji nas je izbacio 2004 Realovo dete i legenda kluba,ali nam se osvetio jer smo ga se resili na los nacin.

avatar
Nenad Maslarević
Tuesday, 01.05.2018
23:21

morientes realovo dete ?

avatar
VOZDOVAC GGMU
Wednesday, 02.05.2018
00:06

Morientes nije bio Realovo dete

avatar
El Clásico leyendas
Tuesday, 01.05.2018
22:44

neverovatan je ovaj Hames. Bayern je pametan klub ne dovode igrace za bas veliki novac ali ono sto dovedu je uvek pun pogodak