Sećate se ovoga, Anćeloti psovkom opisao situaciju pred Zvezdu, sada mu se smeju!

Autor: Mihajlo Vidojević
sreda 12.12.2018.
12:29
Izvor: Sportske.net

Upozoravali su ga i novinari da greši, dva puta je ponovio svoju konstataciju i sada mu se mnogi zbog toga smeju.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Nakon poraza koji su doživeli u Liverpulu, fudbaleri Napolija evropsku sezonu nastavljaju u eliminacionoj fazi Lige Evrope.

Tim Karla Anćelotija skupo je platio remi sa Zvezdom, gol primljen u duelu sa šampionom Srbije i ispuštenu pobedu u duelu sa Pari Sen Žermenom.

Mnogi sada dodaju so na ranu Karlu Anćelotiju i njegovim izabranicima. Podrazumeva se da je danas aktuelna izjava koju je Anćeloti dao na konferenciji za medije pred duel sa Crvenom zvezdom na "San Paolu".

"Mislim da su mnogi bili iznenađeni kada su videli kako se Napoli nosi sa timovima vrhunske klase. Za mnoge smo bili iznenađenje u ovoj grupi, a sada bi ti isti ljudi bili još više iznenađeni ukoliko prođemo dalje", rekao je Anćeloti.

Usledila je kratka pauza, a zatim rečenica koju Italijan nikakko nije trebalo da izgovara.

"Ukoliko ne prođemo grupu onda smo drka***e!", poručio je trener Napolija.

Neko od novinara je dobacio da nema razloga da se u Napoliju smatraju "drka****ma" jer su završili u jako teškoj grupi.

"Ne, ne... U ovoj fazi takmičenja zaista smatram da sebe možemo da nazovemo drka****ma ukoliko se ne plasiramo dalje", ponovio je svoj stav Anćeloti i sebi zapečatio sudbinu.

Danas je njegova izjava ponovo aktuelna. Rivali mu je natrljavaju na nos a sigurni smo da se i Anćeloti pomalo kaje što nije bio odmereniji pred duel sa Zvezdom.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
razzorNo1
Wednesday, 12.12.2018
23:59

previse optimistican, Klop je u Napulju prepustio sve Ancelotiju i sa onako blijedom partijom umalo smo izvukli remi, doduse zasluzili su pobjedu tu noc...Imali smo sve tad u svojim rukama i racunali unaprijed 6 bodova protiv Zvezde, vec za vikend smo imali puno vazniji mec sa sitijem i zbog toga ni jedan igrac Liverpula nije bio motivisan za nesto jednostavno isli smo da izvucemo pozitivan rezultat, medjutim izgubili smo bodove u Bgu i eto morali u zadnjem kolu vodit bitku, smijesno je kad vidim da nesto trabunjaju, kad smo izgubili mi svi ovde na portalu pa smo cestitali i rekli da su nas nadigrali bas kao i nasi momci i nas harizmaticni Klop, al eto dodjose na enfild ismijavase nas i sta bi, bi ono kako rekose stare poslovice "ko se zadnji smije najsladje se smije"...Vidim svi pisu kako je Van Dajk trebao dobit crveni karton za onaj start, koji brat bratu u najgorem slucaju prolazi samo sa zutim kartonom, i odluka sudije je bila vrlo dobra, Mertens nije zelio il nije mogao na vrijeme nogu povuc, start je bio na loptu...cestitaj te nam i sretno u evropa ligi, steta sto im nismo zabili 4-5 komada, Mane se bas ispromasivao...Nadam se da ce Keita uskoro bit ispred smrnutog Hendersona u prvih 11...
PS nadam se bajernu il realu...

avatar
Stevan Mikša
Wednesday, 12.12.2018
16:55

Murinjo bi tako nesto rekao za Liverpul. Da imaju mnogo veci budzet i da ako ispadnu, oni su takvi i takvi. Anceloti je makar na sebe i svoj tim uputio prozivku.

avatar
äxwell
Wednesday, 12.12.2018
15:06

Veliki trener ali uzasno arogantan i umisljen..

avatar
DEL PIEROO
Wednesday, 12.12.2018
14:50

Nema sta da se kaje, deklasirao je Liverpul na svom terenu igrom, gol je dosao mnogo kasno trebalo je da bude najmanje tri nula, Psg dosao do izjednacenja u poslednjoj sekundi, protiv Zvezde nisu imali srece kao ni u poslednjim minutima sinoc i tjt, vise srece drugi put, Napoli je bio bolji rival u svakom mecu u grupi, osim u onom sinoc jer njihovi igraci pucaju cim je neki malo veci ulog

avatar
magister
Wednesday, 12.12.2018
14:22

To je šmeker. Ne pravi alibi, ne unosi diplomatiju u običan sportski intervju. Ispao je sa istim brojem bodova i gol razlikom... I posle prvog poraza. Igrač je juče, pred kraj, natrčao na loptu 2m od gola i poslao je 2m preko. Da je to ušlo... Ali nije. Na engleskim subtitlovima piše d.peta.

avatar
DekiStankovic5
Wednesday, 12.12.2018
16:05

Da je to uslo al nije,jbg sad,da je Liverpulu sve ono uslo,specijalno oni nemoguci Maneovi promasaji bilo bi 4:1 kraj.Napoli je kako stvari stoje svoje sanse propustio protiv nas u obe utakmice.Nazalost dobri su bili zasluzili da prodju ali nisu imali srece kad je grupa ovakva kakva je neko je morao da ispadne.