Ščešnji ponovo na golu!

Autor: Miloš Stanojević
subota 18.04.2015.
01:21
Izvor: Sportske.net

Poljak će se, posle duže vremena, naći na golu Arsenala.

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Nakon incidenta zbog cigarete u svlačionici početkom godine, posle čega je bio u nemilosti "Profesora", Vojčieh Ščešnji će se naći na golu "Tobdžija" u polufinalnom meču FA Kupa protiv Redinga. Ovu informaciju potvrdio je i Arsen Venger. Ono što je posebno privuklo pažnju je reakcija francuskog stručnjaka kada mu je postavljeno pitanje o budućnosti mladog golmana u londonskom klubu.

"Veoma je teško odgovoriti na to pitanje. Jedino što je važno je nedeljni meč." - uz zadršku je zagonetno odgovorio Francuz.

"Njegov stav je veoma dobar. On trenira veoma vredno i predano. Posao svakog igrača je da se bori za mesto u timu, bez obzira koliko je to teško." - dodao je on.

Podsetimo, od utakmice sa Sautemptonom, poljski čuvar mreže bio je zamenjen Ospinom, koji nakon sjajnih partija na SP u Brazilu prešao u Arsenal. Venger se osvrnuo na tu odluku da prednost da Kolumbijcu.

"Obojica su znali pravila na početku sezone. Ščešnji je zamenjen i zbog loše igre. Bez obzira na to ja i dalje mislim da je on dobar golman i sada ima priliku da to i dokaže." - jasan je bio menadžer Arsenala.

Ostaje da vidimo da li će Poljak iskoristiti šansu i opet postati prvi čuvar mreže kluba sa "Emirejtsa".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke