Savićeva lekcija "oholom i prepotentnom Englezu"

Autor: Mihajlo Vidojević
utorak 26.03.2019.
09:57
Izvor: Sportske.net

Kapiten fudbalske reprezentacije Crne Gore Stefan Savić poručio je da nikada ne bi voleo da igra u timu sa prepotentnim igračima kakvih ima u selekciji Engleske.

Epa/Koča Sulejmanović
Epa/Koča Sulejmanović

Povezane vesti

Bivši štoper FK Partizan Stefan Savić upisao je juče novi nastup u dresu sa državnim grbom, ali duel sa Engleskom u Podgorici neće pamtiti po lepom.

Englezi su protutnjali glavnim gradom Crne Gore, slavili sa 5:1 u drugom kolu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, ali je Stefana Savića više od poraza pogodilo ponašanje pojedinih igrača gostujuće selekcije.

Kapiten "Sokolova" otkrio je posle meča šta se događalo na terenu i kako je vezista Liverpula Džordan Henderson pokazao prepotentnost i oholost.

"Svi znamo da su mnogo veća reprezentacija od nas, ali se nekad osećam ružno što se bavim ovim sportom. Neki igrači koji su uspeli u velikim klubovima ponašaju se kao kapiten Liverpula Džordan Henderson, koji je našem igraču nakon jednog povlačenja za dres rekao da će mu ga dati posle utakmice", rekao je Savić, a prenose "Vijesti".

Fudbaler Atletiko Madrida kazao je da nikada ne bi voleo da igra u istom timu ili reprezentaciji sa igračima kakav je Džordan Henderson.

"To je oholo i ružno i morao sam da mu skrenem pažnju da su dovoljno kvalitetni da ne moraju da se tako ponašaju. Mislim da su shvatili tu poruku. Fudbal je lepa igra i treba poštovati protivnika. Ponosni smo i uvek bih voleo da igram sa ovom ekipom, nego sa nekim prepotentnim igračima iz protivničkog tabora, kao što je to bio slučaj večeras", poručio je Savić.

Crna Gora je povela golom Marka Vešovića, ali su Englezi preokrenuli rezultat do odlaska na odmor i na kraju zabeležili ubedljiv trijumf.

"Sokolovi" u naredna dva kola dočekuju reprezentaciju takozvane države Kosovo, a zatim idu u goste Češkoj.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Red Demon
Tuesday, 26.03.2019
16:50

Ne verujem ni da bi najverniji navijaci Liverpula uzeli Hendersonov dres lol

avatar
Ninoslav Krejic
Tuesday, 26.03.2019
11:57

Sledece kolo bratski derbi sa Kosovom

avatar
dejannk
Tuesday, 26.03.2019
11:51

Bravo majstore

avatar
Devil born 1878
Tuesday, 26.03.2019
11:49

Uh sto ne volim hendersona, kakav...

avatar
7omman
Tuesday, 26.03.2019
11:07

A koji crni Henderson, prevara od igraca, kome on da da dres ?