Sautgejt kandidat za jednu od najvećih klupa u Evropi?

Autor: Nikola Miloradović
nedelja 13.01.2019.
16:22
Izvor: Sportske.net

Selektor "Gordog Albiona" bi mogao da dobije posao iz snova.

Epa/Peter Powell
Epa/Peter Powell

Povezane vesti

Nakon kontroverznog odlaska Sema Olardajsa sa klupe engleske reprezentacije, FS je na mesto trenera, kao privremeno rešenje, postavio Gereta Sautgejta.

Niko nije mogao da pretpostavi da će Sautgejt napraviti pravu revoluciju u nacionalnom timu, podmladio je selekciju, odveo je na  Mundijal i domogao se četvrtog mesta na planetarnoj smotri.

Nastavio je da beleži dobre rezultate sa "Gordim Albionom" i u Ligi nacija, gde je osvojio prvo mesto u grupi 4, Lige A, ispred aktuelnih vicešampiona sveta Hrvatske i Španije.

Dobri rezultati Engleske nisu promakli ni upravi Mančester junajteda, pa čelnici kluba sa "Old Traforda" kao jednog od kandidata za klupu ekipe od leta vide i Gereta Sautgejta.

Solskjer je doveden umesto Murinja, Norvežanin beleži odlične rezultate, ali će sa njima morati da nastavi, ako planira da zadrži posao.

Poketino je prva želja uprave "Đavola", spominju se i Zidan, Alegri i mnogi drugi stručnjaci, danas se u igri pojavilo i ime Dijega Simeonea.

Izgleda da je i Sautgejt jedan od kandidata, a s obzirom na to šta je za kratko vreme uradio za nacionalni tim Engleske, može se reći i da je zaslužio da se nađe u izboru za klupu jednog od najvećih evropskih klubova.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 13.01.2019
19:47

Lik pojma nema.. On ako je trener ja sam Jup Hejnkes lično..

avatar
Antihepi
Sunday, 13.01.2019
17:25

Добри резултати? Најодвратнија екипа на читавом Мундијалу. Намерно изгубе од Белгијанаца да би ишли у лакши део жреба,једва добију Колумбију,некако на силу Шведску,после пукну од Хрвата. Белгијанци их разбију и узму треће место. Пре тога у групи пеналџија Хари даје 5 комада Панами и Тунису... Јаке мустре.

avatar
Le Tissier
Sunday, 13.01.2019
17:55

Prijatelju cemu takav bes zbog fudbala? :) Najodvratnija, penaldzija, mustre... Imam osacaj kao da skrgutao zubima dok si pisao komentar. Ako ne uzivas u fudbalu batali ga :)

avatar
????JULEN 8 GUERRERO????
Sunday, 13.01.2019
19:48

Lik ništa nije slagao..

avatar
Скаузерлија
Sunday, 13.01.2019
18:39

Не знам да л' је бесан али знам да је у праву.