Sautemtpon slavi Duću, Lukin Palas "petardirao" Lester i overio opstanak!

Autor: Milovan Longinov
subota 28.04.2018.
17:55
Izvor: Sportske.net

Kako se zakuvalo u borbi za opstanak!

Beta/Adam Davy/PA via AP
Beta/Adam Davy/PA via AP

Povezane vesti

Fudbaleri Sautemptona pobedili su na svom stadionu ekipu Bornmuta rezultatom 2:1, a pobede su zabeležili Kristal Palas, Everton i VBA.

Apsolutni heroj Sautemptona bio je naš Dušan Tadić, koji je postigao oba pogotka.

Duća je najpre u 25. minutu iskoristio asistenciju Lemine i pogodio za 1:0. Bornmut je uspeo da se vrati u meč, samom finišu prvog dela, King je iskoristio asistenciju Fransisa za 1:1.

Posle devet minuta igre u nastavku, Tadić je ponovo zablistao. Dušan Tadić je sve uradio sam, ukrao je loptu na centru, povukao i sa 18 metara, spoljnim delom kopačke pogodio malu mrežu za 2:1.

Kristal Palas, našeg Luke Milivojevića, nastavio je seriju odličnih rezultata, pošto je danas na svom stadionu pobedio Lester rezultatom 5:0. Glavni akteri na meču bili su Zaha i Mekartur koji su zabeležili po gol i asistenciju, dok je treći postigao Loftus-Čik.

U ludoj završnici, prava rapsodija, prvo je Van Anholt pogodio za 4:0, da bi u nadoknadi vremena sa bele tačke pogodio i Benteke, a treba istaći da je penal Belgijancu prepustio Luka Milivojević, koji je redovni penaldžija u svojoj ekipi.

Everton je u gostima savladao Hadersfild 2:0, golovima Tosuna i Nijasea, dok je kao gost i VBA bio bolji od Njukasla golom Filipsa i prava je šteta što su se probudili tek u finišu, posle odlaska Alana Pardjua. VBA je vezao dva remija i dve pobede, ali Svonsi u sigurnoj zoni ima čak osam bodova više.

U rezultatski nebitnom meču, Barnli i Brajton su podelili bodove.
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
boris340
Saturday, 28.04.2018
18:51

Kako stoje stvari ako ne budse namestanja Hadersfild igra protiv Chelsea,Man City i Arsenala ostaje na ovo bodova a to nije dosta za opstanak

avatar
Roj Kin 16
Saturday, 28.04.2018
19:50

Mislim da će opstati u ligi, vjerujem da im je i bod dosta da opstanu jer Svonsi i Stouk neće dobijati nikoga više..

avatar
Saturday, 28.04.2018
17:59

Sautempton uhvatio poslednji voz,au sto se nadam tri budjave ekipe kao sto su Svonzi,Stouk i WBA da ce u Cempionsip.....

avatar
FanEngleskogfudbala
Saturday, 28.04.2018
17:59

Tipujem na to da ispada Hadersfild,a da ostaju i Svonsi i Sautempton.Mislim da se Stouk i WBA ipak nece spasiti.WBA se kasno probudio,Stouk se uopste nije probudio,Liverpul ostecen danas.