Saul otkrio gde želi da završi karijeru

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 10.10.2018.
16:31
Izvor: Sportske.net

Fantastični vezista Atletiko Madrida oduševio navijače svojom izjavom!

EPA-EFE/Jose Manuel Vidal
EPA-EFE/Jose Manuel Vidal

Povezane vesti

Saul Nigez, vezista Atletika se prošlog leta povezivao i sa Realom i sa Barselonom, ali je na kraju ostao u dresu "Jorgandžija".

Barselona je baš želela ovog igrača, ali nije uspela da ga angažuje, dok je Saul za Real izjavio da bi bilo "nedopustivo" da pređe u kraljevski klub.

Iako ima samo 23. godine, ovo je već peta sezona u prvom timu Atletiko Madrida. Postao je ključni igrač u Čolovom sistemu i Španac nema nameru da napušta ovaj klub.

Saul je u 2017. godini potpisao devetogodišnji ugovor sa Atletikom, ovim potezom je jasno stavio svima do znanja kakve su njegove namere kada je u pitanju eventualni odlazak iz kluba.

Kada je upitan gde želi da završi karijeru, on je odgovorio:

"To je razlog zašto sam potpisao ugovor na toliko godina. To je moja namera, da budem u Altetiko ceo moj život. Ako mene pitate, ja želim da odem u penziju tako što bi ceo život igrao za Atletiko, ali šta ako budem imao nekoliko loših sezona i klub me ne bude želeo više", rekao je Saul.

Španac je ovom izjavom učinio da ga navijači ovog kluba vole još više, ako je to ikako moguće. On je u Atletiku još od mlađih selekcija, a samo je u 2013/14 sezoni bio na pozajmici u Rajo Valjekanu. Odigrao je za Atletiko 206 utakmica i postigao 29 golova.




Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Wednesday, 10.10.2018
19:42

Kakvo iznenadjenje..

avatar
Misosesic
Wednesday, 10.10.2018
17:00

Malo je igrača ovog tip koji bi ostao do kraja karijere u klubu koji ga je stvorio.Malo je igrača kojima je dosta da zarade u svom klubu dovoljno da luksuzno žive i on i njegova djeca do kraja njihovih zivota.Ne većina hoće da zaradi za 5 života kao da ce ih imati toliko da potroše taj novac,a ne do bog da urade nešto humanitarno sa tim novcem i da pomognu onima manje srecnim od njih.Ako je iskren po ovom pitanju svaka čast i naklon do poda.