Saudijci bi u Seriju A, hoće li vodeći klubovi dobiti velikog rivala!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 21.08.2018.
11:53
Izvor: Sportske.net

Svakako da je za Saudi Arabiju to mali novac, videćemo kako će završiti pregovori...

Beta/Simone Arveda/ANSA via AP
Beta/Simone Arveda/ANSA via AP

Povezane vesti

Prema informacijama italijanskih medija još jedan klub Serije A bi mogao da dobije strane vlasnike.

Naime, nedavno nakon sastanka u Džedi, Saudijci su se kod direktora Sabatinija raspitivali o mogućnosti da kupe nekadašnjeg prvaka, osvajača KPK i finalistu Kupa Šampiona Sampdoriju.

Ona je u vlasništvu harizmatičnog Ferera, odnosno "Viperete" kako ga zovu, čoveka koji ne zna ništa o fudbalu, ali je novac napravio kao producent i vlasnik bioskopa.

Sampdorija fakturiše oko 100 miliona godišnje Ferero je izjavio da bi se za 180 miliona odrekao kluba, odnosno prodao ga saudijskoj porodici.

Videćemo kako će se situacija razvijati, za njih je to sitan novac, ali u poslednje vreme porodica Bin Salman se trudi da novac ostavi u domovini, odnosno da ne ulaže previše u inostranstvu. Ipak, u pitanju nije velika suma, priča se da će Sabatini razgovarati sa Fererom, pa ćemo videti hoće li saudijski novac na velika vrata ući u Seriju A.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
myspace
Tuesday, 21.08.2018
15:14

Kada moze city, psg, celsi pa moze i jadna samdorija koja ima istoriju srednjeg kluba. aj i celsi ne ubrajam toliko u male klubove.

avatar
PARTIZAN SAMPION \'14
Tuesday, 21.08.2018
13:48

Otkud ti znas da on ne zna nista o fudbalu?

avatar
MarioJ
Tuesday, 21.08.2018
13:43

Samo je pitanje vremena kada ce bogati Arapi i Seici kao i pijani Rusi odustati od svojih fudbalskih klubova jer ionako nemaju pojma o fudbalu nego im to sluzi kao dokaz statusa moci. Nakon toga Siti, Pariz i Celsi ce opet biti na sredini ili dnu ligaskih takmkcenja gdje im je i mjesto. Zivi bili pa vidili.

avatar
Aleksandar Jovancevic
Tuesday, 21.08.2018
17:36

Samo kada tvoj klub i takvi slični koji su decenijama otimali od srednjih i malih klubova igrace treba da doveka osvajaju trofeje i ne daj Bože da neki od tih malih klubova se uzdigne da im preotme po koji trofej.Ako mi pišeš odgovor mani me fore veštačko i prljave pare,svaki novac u fudbalu je prljav,sto od kladionica,nameštanja,politike i slično.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Tuesday, 21.08.2018
12:16

uuuu to bi bio show Moze sto ne

avatar
MOE28
Tuesday, 21.08.2018
12:03

Nije Saudi Arabija vec Saudijska Arabija..

avatar
Scholes
Tuesday, 21.08.2018
11:56

S obzirom da su Arapi vec uveliko unistili fudbal zasto da ne kupe i Sampdoriju..

avatar
Aleksandar Jovancevic
Tuesday, 21.08.2018
17:39

Nisu arapi već kladionice,to sto su arapi i Rusi se pojavili to je samo zamazivanje očiju,fudbal služi za pranje novca.Italijani su to prvi počeli 90-ih.Uostalom kao i sve u životu ne mogu samo odredjeni klubovi beskonacno da osvajaju trofeje.Gudbal ti je kao i evolucija živih bića,nekada su neki klubovi dominirali,sada neki novi.