Sastavi - Solskjer iznenadio sa dve promene, Konte veruje u proverene snage

Autor: Milovan Longinov
ponedeljak 10.08.2020.
19:58
Izvor: Sportske.net

Večeras su na programu prva dva meča četvrtfinala Lige Evrope, ko ide dalje?

EPA-EFE/Clive Brunskill/NMC/Pool
EPA-EFE/Clive Brunskill/NMC/Pool

Povezane vesti

Menadžer Mančester Junajteda Ole Gunar Solskjer odlučio je da napravi dve važne promene u odnosu na najstandardniji tim, pa će večeras protiv Kopenhagena od prvog minuta igrati Erik Baji i Fred umesto Viktora Lindelefa i Nemanje Matića. Ostatak ekipe je očekivan. 

Podsetimo, Kopenhagen je najprijatnije iznenađenje u Ligi Evrope ove sezone, a u ovom takmičenju je završio kada je ispao od Crvene zvezde u kvalifikacijama za LŠ i sigurno da će pokušati da iznenade favorizovane Đavole.

Baner


U drugom susretu, sastaju se Inter i Bajer Leverkuzen, a Antonio Konte je odlučio da nastavi da veruje ekipi koja je pobedila i Hetafe. U prevodu, Kristijan Eriksen i Aleksis Sančez su opet na klupi, u napadu su Lukaku i Lautaro Martinez, a iza Brozović.

Na drugoj strani, najveći adut Bajera biće svakako Kai Haverc koji želi da se u velikom stilu oprosti pred odlazak u Čelsi.


Baner

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
No rules
Monday, 10.08.2020
20:36

Dzabe Erikseni Sensi, dok je Konte trener Galjardini je starter pa makar stigli De Brujne i Kante u paketu. Isto vazi za Dambrosija, kladim se da je Hakimi doveden da mu bude rezerva. Koji lik..