SASTAVI - Lampard bez svog najboljeg "agenta", Klop sa Fabinjom u odbrani, Tijago na klupi!

Autor: Stefan Matić
nedelja 20.09.2020.
16:35
Izvor: Sportske.net

Čekamo derbi drugog kola.

EPA-EFE/SEDAT SUNA
EPA-EFE/SEDAT SUNA

Povezane vesti

Čelsi će ugostiti Liverpul danas od 17:30 na "Stamford Bridžu". Susret je imao i svoju uvertiru, Klop-Lampard rivalstvo postaje sve veće. Videćemo ko će večeras izaći kao pobednik.

"Plavci" će krenuti u ovaj meč bez svog "agenta" Ridigera, Nemac je prethodnu utakmicu sa Brajtonom presedeo na klupi, sada ga nema čak ni na njoj. Podsetimo Ridiger je u određenoj meri zaslužan za dolaske sunarodnika Haverca i Vernera.

Prošli susret je bio pravi spektakl, Liverpul je slavio sa 5:3.

Čelsi

Kepa - Alonso, Zuma, Kristensen, Džejms - Kante, Kovačić, Žoržinjo - Maunt, Haverc, Verner


Liverpul

Alison - Trent, Van Dajk, Fabinjo, Robertson - Vajnaldum, Keita, Henderson - Mane, Firmino, Salah

Baner 8

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 20.09.2020
18:54

Nema Chilwella,Silve,Rudigera,Pulisica i Ziyecha kada pomenuti budu u timu zajedno sa Jamesom,Kanteom,Kovacicem,Havertzom na poluspic poziciji,i Werneru u napadu onda cemo vidjeti u punom sastavu Celzi ovako tesko je nesto ocekivati.

avatar
Leonid
Sunday, 20.09.2020
18:27

Je li ima neko osecaj da se ovaj zijeh nece naigrati ove sezone?

avatar
Crveni Lucifer
Sunday, 20.09.2020
16:55

Interesantno kada pogledam ove startne timove liverpul je dao vise para za te igrace, bas cudno za taj brajton da je dao vise od celsija, mislio sam da su drugaciji, cak i celsi ima cetiri igraca iz akademije a liverpul deluje kao neka legija stranaca, bas cudno za brajton

avatar
Lazoni
Sunday, 20.09.2020
16:45

Steta za Celsi sto je ovako rano derbi sa njima, samo 2 letosnja pojacanja igraju, verujem da je ekipa kompletna ne bi bilo problema.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 20.09.2020
22:44

O tome niko ne govori a svi kritike stavljaju gdje su Thiago Silva i Rudiger u odbrani Chilwell na lijevoj strani Pulisic i Ziyech kao krila ,Havertz isto bi mogao na poluspica sto je njegova prava pozicija a ne krilo kada Pulisic i Ziyech budu u ekipi.Sredina Kante i Kovacic je dovoljna ,desni bek James ili Azpilicueta meni svejedno oba su dobra ali Frenki vise forsira Jamesa jer je mladji.Kepa ocajno brani zato je i doveden Mendy ako ne popravi se klupa skakljivo je odmah prodati skupog golmana .I ono najbitnije da bi se tim sa dosta novih kvalitetnih igraca uigrao potrebno je vrijeme ne ide nista preko noci sto ovde slabo ko kapira .

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 25.09.2020
19:34

Lampard je dobio extra tim sada kako ce ga sloziti i uigrati to samo on zna tesko je ocekivati leprsav fudbal sada kada imas dosta novih igraca gdje ce vecina ciniti prvu postavu.Ja cu bit zadovoljan i 3 mjestom u ligi ali definitivno sljedece sezone ce se morati krenuti u osvajanje lige sa ovim timom jer imaju kvalitet za to a mozda cak i LP napasti.Ako budu slabi rezultati poznavajuci Abramovica doci ce neko drugi mozda Poketino mozda Alegri sve zavisi ovom mladom timu i tehnicki jakom Poketino bi isto extra odgovarao.

avatar
Lazoni
Tuesday, 22.09.2020
21:18

Naravno, sve se slazem, ogroman pritisak ce da stave na Celsi sada, nadam se da to nece uraditi tata Roman, jer svakome je jasno da je potrebno vreme za uigravanje i izlazak iz povrede svih koje si naveo.

avatar
äxwell
Sunday, 20.09.2020
16:43

Druga utakmica sezone i vec Klop mora stavljati Fabinja na stopersku poziciju. Morace smisliti novog stopera do kraja prelaznog roka.

avatar
Patrick Berger
Sunday, 20.09.2020
16:41

Fabinjo na stoperu, Gomez I Matip na hladjenju?

avatar
neodoljiv
Sunday, 20.09.2020
16:39

Chelsea bez Rudigera. Inace nisu povredjeni jos: Zijeh, Pulisic, Cilvel...?