Sastanak propao, hladni rat traje, evo koliko će Perez morati da plati da otera Ramosa!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 08.03.2019.
18:15
Izvor: Sportske.net

Pokušaj da se prevaziđe konflikt nije uspeo. Evo šta zameraju jedan drugom, a čini se da bi hir predsednika bio preskup...

EPA-EFE/ALI HAIDER
EPA-EFE/ALI HAIDER

Povezane vesti

Posle prozivki na račun Pereza nakon eliminacije u Ligi šampiona, podsećanja da je rekao da će ekipa loše proći ako se ne dovede napadač i optužbi da je prelazni rok urađen sramotno, Serhiju Ramosu je predsednik pretio da će ga oterati iz kluba.

"Plati ono što duguješ pa odlazim",
vrišta je Ramos.

Koliko je to?

On je 2015. pod pretnjom da će otići u Junajted dobio novi ugovor na pet godina koji je isticao u leto 2020. Ali, nedavno ga je produžio za sezonu, pa mu se obaveza završava za nešto više od dve godine.

Do tada Real treba da mu isplati oko 25 miliona evra neto, dakle 50 bruto, jasno, Ramosu ne pada na pamet da ide, tražio bi sve do poslednjeg centra.

Nije ni realno da ga oteraju, tim pre što su navijači na njegovoj strani.

Inače, Perez je ljut na Ramosa prvo što je insistirao da dovedu Lopetegija protiv koga je predsednik bio protiv. Kada je Lopetegi smenjen, onda je Ramos izminirao dolazak Kontea u sred sezone, rečenicom da se "autoritet i poštovanje stiču, a ne nameću".

To je pokolebalo Italijana, koji je na plati u Čelsiju i još se sudi za odštetu, pa je odustao od dolaska u sred sezone, a vruć krompir u ruke je bačen Solariju.

Tokom jučerašnjeg dana, Ramos i Perez su razgovarali, ali su odnosi hladni i tako će ostati do kraja sezone. Jasno, Perez ne može da rizikuje sa Murinjom ako ovaj ne izgladi odnose sa Ramosom koji su narušeni zbog tretmana Kasiljasa, kada je posle svađe sa Ramosom, Ronaldom i Marselom, nakon treće sezone Portugalac napustio "Bernabeu".

Sada su svi sem Pereza protiv toga da se vrati, makar svi u klubu, dok navijači žele da vide Murinja na klupi...

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
neme
Saturday, 09.03.2019
03:12

Murinjo koji Murinjo pa on moze samo u Kinu.Mogu da pljuju Florentina kolko hoce ali da neko ponudi da naredna decenija bude kao ova 3LS prvenstva kupove ne brojim prvaci sveta x3 prvaci evrope u kosarci i fudbalu i njegovi igraci x5 najbolji na svetu pa ko to ne bi potpisao.Tranzicija je normalna stvar.

avatar
Kiddo
Friday, 08.03.2019
23:50

dzabe im sve titule kad su prokletinje i zlo od kluba, puni mrznje cak i medjusobno jbt, kako li tek mrze ove iz barse,fuj taj real

avatar
Steffmajster
Friday, 08.03.2019
19:48

I ja zelim da dodje Murinjo :))

avatar
jv
Friday, 08.03.2019
19:28

Ovaj oterao Zidana, najboljeg trenera na svetu, Ronalda, jednog od dva najbolja igrača na svetu, a sada bi i Ramosa, jednog od dva najbolja štopera na svetu. Bez prve dvojice su treći u ligi i ispali su od Ajaksa, ako ode i Ramos scenario je jasan.

avatar
Mirjevac
Saturday, 09.03.2019
00:50

Ramos je jedan od NAJ gorih na svetu, vocek koji zaradjuje na svakoj utakmici zute minimum a i crvene kartone! Ramos ima naj vise zaradjenih crvenih kartona nasvetu, to znaci da je ostavljao ekipu na cedili kad ga izbace iz igre! I to kao najbolji a Perez im preko sudija kupuje trofeje, to nestoji da su naj bolji, to znaci da su jedni medju losijim!