Sariju se drma klupa, sve duža lista kandidata za njegovo mesto na "Bridžu", novo ime će oduševiti navijače!

Autor: Nikola Miloradović
subota 27.04.2019.
12:30
Izvor: Sportske.net

Mauricio Sari bi mogao da se dokopa i trofeja i Lige šampiona, ali u upravi izgleda nisu zadovoljni.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Stigao je letos Mauricio Sari na klupu Čelsija, kao velika želja uprave.

Zamenio je zemljaka Kontea, koji je u lošim odnosima napustio klub, dobro je počeo svoju epizodu na "Bridžu", ali je u drugom delu sezone usledio veliki pad forme.

Bivši trener Napolija je često kritikovan jer nije davao šansu mladim fudbalerima, kao i zbog činjenice da je računao na svega 15ak igrača tokom čitave sezone u PL, nije odstupao od svoje filozofije, ustaljene postave i kratke rotacije.

Ipak, ima Sari priliku da se domogne trofeja u Ligi Evrope, "Plavci" igraju u polufinalu takmičenja protiv Ajntrahta iz Frankfurta, osvajanje LE bi u vitrine Čelsija unelo važan trofej, a obezbedilo bi klubu i takmičenje u Ligi šampiona naredne sezone.

I da ne osvoji LE, Sari se nalazi na dobroj pozciji u PL, da kroz domaće takmičenje obezbedi plasman u elitu, ali se time u Čelsiju neće zadovoljiti.

Preneli smo juče da ih najviše boli velika razlika između njih i vodećeg dvojca Liverpul - Siti, kao i da bi zbog toga Sari, koji ima ponude iz Italije, na leto mogao da ostane bez posla.



Kao kandidati za klupu "Plavaca" pominjani su Loran Blan i legenda kluba Frenk Lampard, ali i trener Votforda Havi Grasija.

Sada je u igri još jedno ime, naime, na radaru Čelsija našao se sjajni Erik ten Hag.

Holanđanin je odradio sjajan posao sa Ajaksom ove sezone, "Kopljanici" igraju fantastičan fudbal, prvi su u Erediviziji u kojoj su postigli i preko 100 golova, dok igraju i polufinale Lige šampiona protiv Totenhema, prethodno su izbacili madridski Real i Juventus.

Ten Hag je skrenuo pažnju brojnih klubova, pominje se da bi mogao da se vrati i u Bajern, gde je radio kao trener drugog tima, a sjajan posao koji je odradio u Amsterdamu nije promakao ni "Plavcima".

Ipak, Čelsi je dobio zabranu transfera za naredna dva prelazna roka od Uefe, nadaju se da bi žalbom mogli da se izbore za letnji prelazni rok, ali ukoliko im to ne pođe za rukom, sasvim sigurno će biti daleko manje primamljivi atraktivnim evropskim stručnjacima, od brojnih drugih klubova, koji će na leto tražiti novog šefa struke.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 27.04.2019
14:55

Hmmm ne znam bolje i njega nego da „potrosimo“ Lampsa. Nazalost kakva nam je uprava i pojedini navijaci razapeli bi ga za 3 izgubljene utakmice.

avatar
Costa furce
Saturday, 27.04.2019
14:44

Sta su uradili Pep I Klop u prvoj sezoni
Bice bolje Sarriball osvaja PL 100%

avatar
RealisticChelseaFan
Saturday, 27.04.2019
13:34

Nuno Espirito Santo bi bio odlicno resenje po meni. Wolvsi igraju odlican fudbal, a sigurno bi u Celsi povukao nekoga sa sobom tipa Neves, Doherty! Ten Hag mi je malo rizican potez, nije nimalo naivno odjednom preci iz holandske lige u PL. Lampard mora da se kali jos bar sezonu, dve, nije on sa Derbijem ostvario neki ekstra rezultat ove sezone, ali je dobro krenuo svoju trenersku karijeru. Za Blana ne znam sta da mislim.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 27.04.2019
15:00

Santo je igrao protiv veliki timova klasicnu defanzivnu igru sa kontrama. Videlo se kada oni trebaju da napadaju da su jako tanki. Covek je dobar trener ali taktika nista posebno. Trenutno nema na trzistu slobodnog dobrog trenera za nas. Najbolji bi bio Pocetino on bi bio stvarno idealan. Ima igru i kompletan je trener kao licnost i trenerski mag. Ja sam iskreno vise za to da se dovede ovaj iz Ajaxa ili da Sari ostane.

avatar
RealisticChelseaFan
Sunday, 28.04.2019
19:32

A kako bi trebao da igra protiv Sitija, Liverpula i Totenhema objasni mi molim te? Wolvsi igraju jako dobar fudbal ove sezone, niko to ne moze da porekne.

avatar
Saturday, 27.04.2019
12:57

Jao daj Ten Haga,vraca mi se elan opet,ovaj Sari me ubijo ove sezone....

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 27.04.2019
13:24