Sarijeva noćna mora se obistinila, Čelsi skupo platio gostovanje u Americi!

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 16.05.2019.
08:51
Izvor: Sportske.net

Italijan kao da je nešto predosetio, gunđao je zbog putovanja preko bare, pre finala LE...

AP Photo/Stew Milne
AP Photo/Stew Milne

Povezane vesti

Čelsi je dobio Nju Ingland sa 3:0 u Masačusetsu, ali to je najmanje važno. Meč je odigran zbog prihoda Abramovičeve fondacije za dobtu protiv diskriminacije, zarada je oko 4 miliona evra, ali je ceh plaćen.

Ruben Loftus Čik se pojavio u drugom poluvremenu na terenu, posle 20 minuta je morao uz pomoć lekarskog tima da izađe, stavljena mu je medicinska čizma, priča se o težoj povredi tetive, propustiće finale LE 29. maja protiv Arsenala.

On je kolima odvežen sa stadiona u bolnicu, Markus Alonso je potvrdio da lekari misle da je povreda teža, a engleski reprezentativac verovatno neće moći da igra ni u završnici Lige nacija u junu.

Sari ćuti, nije rekao ni reč u Bostonu u prethodna tri dana, ali je bio vidljivo frustriran zbog povrede. Rekli smo, on je protiv ovakvih mečeva i pređenih kilometara u trenutku kada se klub sprema za utakmicu sezone i šansu da osvoji evropski trofej.

Italijan zbog problema sa stomakom nije bio sa igračima i predsednikom Brusom Bakom u poseti Muzeju Holokausta, kažu da je to iznerviralo Abramoviča koji je prvi put posle dužeg vremena gledao svoj tim.

Stanje terena na "Žilet stadionu" je bilo loše, pretpostavlja se da je to dodatno iznerviralo Sarija. Golove za Čelsi u pobedi od 3:0, postigli su Barkli (dva gola) i Žiru.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Paul Kersey
Thursday, 16.05.2019
13:41

Granovskaju za trenera!

avatar
NikkiCFC
Thursday, 16.05.2019
13:11

Strasno. Povredjena su nam dva najbolja vezna igraca RLC i Kante plus najbolji defanzivac Rudiger i posle Azara najbolje krilo Odoi. Sve su to veliki hendikepi i da bismo imali sansu u finalu morace Kristensen, Kovacic, Barkli, Vilijan da odigraju utakmice sezone.

avatar
ddr16
Thursday, 16.05.2019
10:26

pored toga sto mu nisu doveli pojacanja koja je hteo i sto cele sezone igra bez normalnog napadaca sad mu jos ekipu vode u ameriku nekoliko dana pred finale lige evrope,a posle ce znati da mu zameraju za neke rezultate...
nikakvo postovanje klub nema prema sariju,videlo se sto puta tokom sezone,a posebno posle kepinog odbijanja da izadje,klub je tu morao da presece.

avatar
LFC 19-ta
Thursday, 16.05.2019
09:58

To je tako kad ti je gazda kluba "biznismen". Doduse skoro svima su gazde ljudi koji ne krocise nogom na teren nikad. Sad to mozda nekima nema veze, ali kad tad se ekipa povede negdje da bi se gazda slikao i zaradio poen negdje ili humanitarno cak. Cus humanitarno, mogao je on bit humanitarac pa poslati neki ček, ali ne... Ekipa putuje, ja sam rekao, i tačka :)