Sarija u Italiji već čekaju raširenih ruku!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 14.03.2019.
15:27
Izvor: Sportske.net

Kontakti su uspostavljeni.

Epa/Andreas Hillergren/TT
Epa/Andreas Hillergren/TT

Povezane vesti

Prva sezona Mauricija Sarija u Čelsiju trenutno ne ide po planu.

Iako su "Plavci" još uvek u igri za plasman u Ligu šampiona, sve bi moglo da se završi totalnim fijaskom za šta bi kao jedini krivac bez dileme bio označen Mauricio Sari. Nevezano za to da li je sve do njega ili ne baš...

Italijanski mediji javljaju da je Roma već stupila u kontakt sa Sarijevim zastupnicima, te da su u klubu spremni da mu "sačuvaju" klupu na kojoj trenutno sedi Klaudio Ranijeri.

Čelsi ne bi imao ništa protiv toga da nekadašnji strateg Napolija napusti klub, naročito ako na kraju sezone ne uspe da obezbedi plasman u elitno klupsko takmičenje.

On se stidljivo spominje i kao alternativa Maksu Alegriju u Juventusu, ali su te priče utihnule nakon neverovatnog podviga "Stare dame" protiv Atletika.

Jedno je sigurno, mnogi tvrde - Sari se vraća u domovinu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Thursday, 14.03.2019
19:43

Sari je na putu da ima mnogo bolju sezonu od recimo Pepa u prvoj za Klopa i da ne pricam tako da price o smeni ne piju vodu.

avatar
RealisticChelseaFan
Thursday, 14.03.2019
17:41

I koga ce Celsi onda za trenera? Top treneri nema sanse da dodju zbog zabrane transfera. Ja sam za to da se pruzi sansa Morisu, on je godinama ostvarivao ekstra rezultate sa mladjim kategorijama Celsija i red bi bio da mu se pruzi sansa umesto da se dovode razni treneri sa strane koji ce da istraju maksimalno 2 sezone. A jednoga lepog dana SUPER FRANK!