Sari zadovoljan nakon prve pobede protiv Gvardiole, šta je za Španca realnost?

Autor: Beta Beta
subota 08.12.2018.
23:13
Izvor: Beta

Trener fudbalera Čelsija Mauricio Sari rekao je da je njegova ekipa zaslužila večerašnju pobedu protiv Mančester sitija u Premijer ligi.

EPA-EFE/WILL OLIVER
EPA-EFE/WILL OLIVER

Povezane vesti

"Zadovoljan sam pobedom, pošto nije lako pobediti Mančester siti ili Pepa Gvardiolu. Zadovoljan sam mentalitetom ekipe u današnjoj utakmici. Teško nam je da pronadjemo motivaciju, ali kada smo motivisani, onda smo veoma jak tim. Danas smo bili odlučni i igrali smo uz pravi nivo agresivnosti", rekao je Sari, preneli su britanski mediji.

Čelsi je na "Stamford Bridžu" pobedio Mančester siti sa 2:0 i naneo mu prvi poraz u sezoni.

"Moji igrači moraju ovako da nastave. Dobro smo počeli drugo poluvreme i na kraju smo zaslužili pobedu", rekao je Sari, koji je prekinuo niz od tri poraza protiv Gvardiole i zabeležio prvu pobedu protiv tog španskog trenera.

Siti je pretrpeo prvi poraz u Premijer ligi još od prošle sezone, kada je u aprilu izgubio od Mančester junajteda sa 2:3.

"Čelsi je dobar tim sastavljen od dobrih igrača, ali u prvom poluvremenu bilo je neverovatno, bili smo izuzetni. Sveukupno, bili smo fantastični, nemam zbog čega da žalim. Pokazali smo da želimo da pobedimo, stvarali smo šanse. Oni su imali jednu u 44 minuta i primili smo gol, to se ponekad dešava", rekao je Gvardiola.

On je dodao da je kvalitetnim ekipama dovoljna i polušansa za gol.

"Kada si bolji, onda stvaraš šanse, a oni ne mogu da igraju kako žele. Oni su navikli da imaju posed lopte 75 odsto, a to nisu mogli. Ali, na ovakvom nivou i u Ligi šampiona kvalitet protivniku omogućava da iz polušanse postigne gol. To je realnost", rekao je Gvardiola.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jazzblues
Sunday, 09.12.2018
20:33

Chelsea je pokazao da može da dobije bilo koji tim.Šteta što ne igraju uvek tako,varira njihova igra

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Sunday, 09.12.2018
15:21

Realnost je da uzima ligu a Celsi i Sari borbu za TOP 4.

avatar
BlueMoon
Sunday, 09.12.2018
14:09

Vjerovatno je Sarija ponjela malo euforija,ili je i on poceo pricati gluposti kao i vecina njegovih kolega.Celzi ni u kojem slucaju nije zasluzio pobjedu.Do 44-te minute je Celzi 1-2 puta presao centar,dok je u drugom poluvremenu Celzi imao blagu prednost, ali ni tad nisu ugrozili Edersona sve dok nije došlo do nepostojeceg kornera.

avatar
NikkiCFC
Monday, 10.12.2018
19:08

Imali smo vise suteva u okvir gola. Kazi mi koju ste sansu vi imali sem Kepine greske na kraju?

avatar
Marcos Alonso
Sunday, 09.12.2018
11:51

Pepu je Celsi nocna mora,najvise postuje i mrzi upravo Celsi :D Vjerovatno se trese od Stamford Bridza,samo je jednom pobjedio i to prosle sezone,a slavio dva puta mada svi znamo kako prvi put

avatar
Red blood
Monday, 10.12.2018
19:00

Realnost je da Pep zazire samo od Liverpula..tj od Enfilda.Na Stamford Bridz je dosao da igra svoju igru..dok je na Enfild Roud dosao da ubije tempo,umrtvi utakmicu.U potpunosti je promenio koncepciju svoje igre,da ne bi stradao,kao sto je to bilo u LS,a pre toga u prvenstvu u Premijer ligi.Svaka cast Celziju na igri u drugom poluvremenu,ali retko se desi da Siti ne postigne gol iz onih nekoliko situacija iz prvih 30 minuta..

avatar
tomi selbi
Sunday, 09.12.2018
10:51

Kako bih voleo da filosof Gvardiola vodi jednom u zivotu slabiji tim, pa da onda prica o dominaciji i polusansama.