Sari: ''Titulu smo izgubili u hotelu, a ne na terenu!'' Progovorio i o ostanku u Napoliju

Autor: Darko Mitrović
ponedeljak 14.05.2018.
00:18
Izvor: Sportske.net

Zanimljiva izjava trenera vicešampiona Italije posle pobede nad Sampdorijom.

Beta/Albano Angilletta/ANSA via AP
Beta/Albano Angilletta/ANSA via AP

Povezane vesti

Ekipa Napolija u nedelju je izgubila i poslednje teoretske šanse za osvajanje titule. Juventus je sada na nedostižnih ''plus 4'', kolo pre kraja, pa pobeda Napolitanaca nad Sampdorijom od 2:0 nije imala nikakav značaj.

Posle utakmice, trener Napolija Mauricio Sari bio je u centru pažnje. On je na interesantan način prokomentarisao neuspeh u šampionskoj trci sa Juventusom.

Naime, on je kao ključni detalj istakao to što njegov tim veče pre poraza od Fiorentine (3:0) nije na vreme otišao na spavanje, već je u hotelu gledao Juventusovu pobedu u dramatičnoj utakmici sa Interom (3:2), što je psihološki uticalo na njegove igrače.

''Jasno je da je Juve moćniji u svakom pogledu. Ipak, nisam ih dovoljno gledao da bih mogao da kažem da li su i bili najbolji.

Trebalo je da ranije odemo u krevet te subote uveče u Firenci. Tim je pretrpeo psihološki udar zbog načina na koji je došlo do tog preokreta i njegovog tajminga. Zato jedino žalim što smo ovu sezonu izgubili u hotelu, a ne na terenu. Izgubili smo tri utakmice i posle svake od njih potom remizirali u sledećim mečevima. Ekipa je na neki način i osetljiva i ranjiva. Moraćemo još više da radimo...'',
objašnjava Sari.

On je odbio da odgovori da li će ostati na klupi Napolija i sledeće sezone. Potvrdio je da sledi razgovor sa predsednikom Aurelijom de Laurentisom.

''Ono što mogu da kažem je to da mnogo volim i ovaj grad i navijače i to se nikad neće promeniti, bez obzira kako se ova priča završi.

U četvrtak je klupska večera, tako da ćemo se tamo sresti, osim ako se jedan od nas dvojice ne pojavi'',
poručio je Sari.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

10 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Monday, 14.05.2018
10:33

Napoli je realno daleko ispod Juventusa a mozda cak i Rome,Intera po imenima pa evo gdje su zavrsili i jako blizu osvajanju titule

avatar
stevan_vasic90
Monday, 14.05.2018
02:29

Ako De Laurentis misli da ce sa nekim trenerom biti blize osvajanju titule nego sto je to bio ove sezone sa Sarijem, onda ce uz angazovanje novog sefa struke morati da pripremi i 300-400 miliona eura za pojacanja. Sari je sa ekipom, koja je na papiru za klasu losija od Juventusa, bio u egalu sa Juventusom tokom citave sezone i ako ga De Laurentis krivi i osudjuje sto sa ovakvim timom nije uzeo titulu pored ovakvog Juventusa, treba da ga je sram.

avatar
10BillionXD
Monday, 14.05.2018
14:18

De Laurentis upravo to i misli.

avatar
stevan_vasic90
Monday, 14.05.2018
18:29

10BillionXD @ I meni tako izgleda 🤷‍♂️🤔

avatar
Monday, 14.05.2018
01:50

Ajde ti u Celzi Zmaju da pokidamo sledece sezone.

avatar
Consigliere 1927
Monday, 14.05.2018
10:04

Ako budete dogodine i EL igrali budi zadovoljan. Upamti ovaj komentar.

avatar
Japanac
Monday, 14.05.2018
11:13

Isto si pricao i za Conte i za Murinjo