Sari se oslobodio, pa da li je moguće da Juventus, uz moćnog saveznika i dalje pokušava nešto drugo?

Autor: Boris Jovanović
subota 01.06.2019.
14:36
Izvor: Sportske.net

Treba im odati priznanje na upornosti, iako je ovo nemoguća misija.

EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV
EPA-EFE/MAXIM SHIPENKOV

Povezane vesti

Više nezavisnih izvora je potvrdilo da je Mauricio Sari slobodan i da Juventus može da promoviše trenera. Ali, to se neće desiti do ponedeljka, ili čak kraja sledeće nedelje.

Jer ostao je poslednji pokušaj.

U pravu ste, u pitanju je Gvardiola koji je jasno rekao da neće napustiti klub, ali mediji u Italiji insistiraju da nije u razgovorima sa čelnicima Juventusa sa kojima je razgovarao preko brata Perea rekao kategoričko "ne".

Naime, od jutros kolaju priče da je "Adidas" umešao prste, da oni žele da Gvardiolu koji pregovara sa "Pumom" promovišu u svog ambasadora i da su spremni da daju ogroman novac kako bi se preselio na klupu Juventusa.

To bi bila investicija, veruju da bi sa Pepom na klupi, Juventus bio mnogo jači, mada je ovakav rasplet ovog leta teško zamisliti. Uz to, Gvardiola je upravo Juventusu predložio da uzmu Sarija, njegovog prijatelja.

Šta se dešava sa Poketinom?

Čelnici Juventusa razgovarali su sa njegovim agentima, može se desiti da zatraži da ode ako osvoji titulu, ali male su šansr da ga Levi pusti i u tom slučaju. Klauzula koja se pominje, koju Juventus ne bi ni platio, oko 40 miliona evra nije ni validna ovog leta, pa čak i da učine sve što je do njih. najtvrđi pregovarač u svetu fudbala, Danijel Levi neće pristati.

I čini se da je to samo luda nada italijanskog šampiona jer su Poketinu ruke vezane, pa čini se da je potvrda dolaska Sarija samo putanje tajminga i konačnog odustajanja od nerealnih ciljeva poput Gvardiole.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Crveni Lucifer
Saturday, 01.06.2019
16:00

Ovaj Juventus ni sam ne zna sto hoce.

avatar
Saturday, 01.06.2019
14:40

Gvardiola da napusti Siti zarad Juventusa pa jedino da je lud,ovde prvo ima sa kim da se takmci neogranicen budzet,ko je lud da ide u Juventus samo polutani od igraca....

avatar
Don Carlo
Saturday, 01.06.2019
15:19

Potpuno se slazem, doveo igrace po svom ukusu, uspostavio sistem i sad treba da ode, jedino ako je lud ili za neke bas, bas velike pare. Mada i da ode, drugoligaski klub nece vidjeti trofej LS

avatar
Japanac
Saturday, 01.06.2019
15:54

Ali zato ce Sarri da napusti...