Sari sad ima jake adute, postavio ultimatum Čelsiju?!

Autor: Vladimir Stojanović
subota 18.05.2019.
10:25
Izvor: Sportske.net

Italijanova pozicija mnogo bolja nego pre par meseci i on želi odgovore...

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Mauricio Sari neće čekati.

Naime, on je uputio ultimatum Čelsiju, želi da zna svoju sudbinu do 1. juna, kako bi pregovarao sa drugim klubovima. Jedna je priča da će ostati ako u Azerbejdžanu osvoji LE, druga da će bez obzira na to dobiti otkaz.

Novinar Dankan Kastls kaže da je pre par meseci okruženje bilo sigurno da Sari neće biti trener Čelsija u novoj sezoni, ali da su se sada stvari promenile, izborio je Ligu šampiona, što je bio cilj, a boriće se i za evropski trofej.

Kamen spoticanja je njegov odnos sa Abramovičem, ali i navijačima, uz to njegov stručni šta ima ugovor na samo sezonu, Sari još godinu sa opcijom produžetka, no, on želi i odgovor šta će biti sa saradnicima.

Čelsi problem vidi u tome što neće moći da kupuje, a Sariju su potrebni drugačiji igrači kako bi do kraja sproveo plan.

Italijan je sada u boljoj poziciji, Milan je već razgovarao sa njim, a glavna premija ga izgleda čeka, Juventus je otpočeo kontakte, ako bude slobodan, mogao bi da konkuriše za najveću italijansku klupu.

Sari je zbog toga Čelsi stavio pred izbor, on takođe smatra da Azara treba pustiti i ako suspenzija ostane na snazi jer ne želi nezadovoljne igrače.

Kandidati da ga zamene su Lampard, Nunjo Espirito Santo iz Vulvsa, ali i Havi Grasija koji danas igra finale kupa sa Votfordom protiv Sitija.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Saturday, 18.05.2019
12:27

Kada se sve sabere i oduzme mislim da je zasluzio da vodi tim, bilo bi jako glupo od Celsija sad da ga otpuste kad su ga "istrpili" sa promjenom stila igre bez posledica, jer je LS ipak tu a trofej u LE manje-vise. Mislim da ga treba pustiti jer mozda Celsi i zaigra onako kako se ocekuje a lako je dati otkaz u toku sezone ako ga zasluzi,jedino da covjek sam sebe ne sabotira nekim odlukama,izborom igraca i izmjenama mislim da bi se tada svi 100% slozili da ostane,jer rezultati realno i nisu toliko losi,prva 2 tima su svakako nedostizna bila sa 82 ili 72 boda svejedno je ako smo vec u top 4

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 18.05.2019
11:07

Treba coveka ostaviti. Nikad se odma ne rese problemi, za sve treba strpljenje.

avatar
Saturday, 18.05.2019
14:02

Brate,covek nije sampion nije materijal za trofeje,to se prosto vidi,mora da ide bicemo pod njim kao Arsenal pod Vengerom,pa LS je izborio zahvaljujuci samoubistvu Arsenala...

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Saturday, 18.05.2019
18:59

Pa ko je to vredan i da je moguce dovesti u Celsi? Lamps? Izgoreo bi ko svecica.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 18.05.2019
11:03

Previse sebi dozvoljavas.