Sari rekao svoje, Juve na potezu, čovek bez koga se ne može igraće povređen do kraja sezone!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 20.07.2020.
10:36
Izvor: Sportske.net

Mauricio Sari veoma jasan i Juventus ne treba da gaji nadu. Kako će se sve završiti? Problem u odbrani...

EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO
EPA-EFE/ALESSANDRO DI MARCO

Povezane vesti

Mauricio Sari neće odstupiti. Naime, kako pišu mediji u Italiji, kroz redove je saopštio klubu da nema nameru da podnese ostavku čak i ako Juventus ostane bez trofeja, što je malo verovatno, pošto su pred osvajanjem titule.

Sari je i prilikom dolaska rekao da namerava da se povuče posle Juventusa jer ne vidi gde bi imao motiv da dalje radi, mada je pominjan povratak kući u Toskanu, u Fiorentinu.

Sa druge strane, štiti ga ugovor, još dve godine (mada Juve može da ga raskine sledećeg leta uz manju odštetu=, on se ne obazire na kritike da Juve igra slabo, da je klub nazadovao, da Anjeli planira da vrati Alegrija ili dovede Poketina.

Sari nije omiljen u svlačionici, on je poznat po tome da teško nalazi simpatije kod igrača, ali od Čelsija se oprostio trijumfom u LE, u Napoliju je činio čuda.

Kako rekosmo, Sari smatra da da odluka u rukama kluba, ali ne vidi zbog čega bi bio smenjen ako privede stvari kraju i ostvari titulu. Što se Lige šampiona tiče, u slučaju da ekipa bude eliminisana od Liona, teško će preživeti, ako se dokopa Lisabona sve je moguće.

Inače, Juve ima problem sa De Lihtom koji je povredio rame, ali bez njega nemaju nikakve šanse u LŠ, pa će Holanđanin stisnuti zube i posle sezone otići na operaciju.

Baner 11

Problem je što odluka o treneru blokira prelazni rok, Sari i dalje insistira na Žorginju i Emersonu Palmijeriju, klub želi da proda Daglasa Koštu ili Bernadeskija. Postavlja se pitanje Duvana Zapate koji je želja sportskog sektora, ali on se nije naigrao kod Sarija u Napoliju.

Sve u svemu, mnogo toga može da stane u večerašnjih 90 minuta, ako pobedi Lacio, Juve odlazi na +8 i titula je praktično u rukama. Mogu da počnu lagano pripreme za revanš protiv Liona koji je ključ za opstanak Sarija.

Ipak, kako rekosmo Anjeli se pita, za razliku od prošlog leta sam će doneti odluku.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Mak-Juventino
Monday, 20.07.2020
13:28

Sigurno ostaje Sari ! 3-4 pojacanja i bice sve ok

avatar
juvealexx
Monday, 20.07.2020
12:56

Pa nisu ni njegovi prethodnici dali ostavke , Allegri je praktično "najuren" a conte je "pobjegao" drugi dan priprema 😂