Sari razume frustraciju...

Autor: Beta Beta
sreda 20.02.2019.
18:33
Izvor: Beta

Šta je naredni korak za italijanskog trenera?

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Čelsi u četvrtak igra protiv Malmea, revanš šesnaestine finala Lige Evropa, a u nedelju protiv Mančester sitija finale Liga kupa."Moram da mislim da ću dugo biti trener Čelsija, u suprotnom, ne mogu da radim", rekao je Sari, preneli su britanski mediji.

Sari je dodao da nije razgovarao sa vlasnikom kluba Romanom Abramovičem ni direktorkom Marinom Granovskajom o njegovoj budućnosti u klubu.

"Moramo da pobedimo u tri, četiri uzastopne utakmice. To je jedino rešenje. Dobro mogu da razumem frustraciju naših navijača pošto su oni navikli na pobede. Sada smo u nevolji i mogu da ih razumem. Ne postoji drugi način, trebaju nam dobre igre i rezultati", naveo je Sari.

Sari je u julu iz Napolija došao u Čelsi, gde je počeo Premijer ligu sa 12 uzastopnih utakmica bez poraza. Medjutim, ekipa je od tada izgubila šest prvenstvenih utakmica.

Mnogi su kritikovali njegov sistem igre 4-3-3, a vezni igrač Ngolo Kante je prebačen sa svoje pozicije, kako bi mogao da igra Žoržinjo, koji je došao za 50 miliona funti.U ponedeljak protiv Junajteda, navijači su zviždali izmenama koje je napravio Sari tokom meča.

"Sistem je lažni problem. Vrlo dobro znam da moram da ubacim napadača kada gubimo. Kada pobedjujemo, treba da ubacim odbrambenog, ali ja želim da vidim fudbal na drugačiji način", rekao je italijanski trener.

Sari je rekao da zbog pretrpanog kalendara nema vremena da se na terenu rešavaju problemi.

"Nije lako pošto moramo da igramo na tri dana", dodao je Sari.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

3 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Ceks_FC_Chelsea
Thursday, 21.02.2019
13:40

Ja bi ovako odigrao pa sta bude kepa emerson rudiger christensen zapakosta, onda kante i david luiz u veznom redu , onda azar rlc odoi i iguain , pa i da gubimo bar smo nesto probali a ovako sve jedno te isto

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 20.02.2019
21:56

Ti izgleda bas zelis da dobijes otkaz. Eto majstore iznenadi Pepa bar sa Emersonom i Odoijem u prvoj, a ako si stvarno baja pusti Kristensena i Loftus Cika. Bar cemo krenuti kako treba i sa nasim momcima napasti. Mnogi od nji znaju sta znaci nositi plavi dres ali ti uporno guras one koji nemaju volje tipa Vilijan.

avatar
Paklena pomorandza
Wednesday, 20.02.2019
20:51

...ali ja zelim da vidim fudbal na fdrugaciji nacin,kaze Sari.Epa zato Celzi od kako ja pamtim igra fudbal na nikakav nacin !