Sari "raspamećen", ali priča oko Jovića je gotova!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 03.05.2019.
08:34
Izvor: Sportske.net

Čelsi je gledao nekoliko puta Srbina, i sami su se uverili, međutim, stigli su kasno...

EPA-EFE/RONALD WITTEK
EPA-EFE/RONALD WITTEK

Povezane vesti

Čelsi se i dalje nada da bi mogao da odloži suspenziju i kupuje na leto, a nije tajna da je poslednjih nedelja skautski tim gledao Jovića.

Vratiće Iguaina Juventusu, traže napadača kome će Žiru biti podrška, Sari je razmišljao o Joviću.

"Imamo dobar rezultat, nije gotovo, Ajntraht je dobar tim, imaju odličnog Luku Jovića. Strašan igrač", bilo je prvo što je novinarima sinoć nakon meča rekao Italijan.

Ali, čini se da je kasno, osim neizvesnosti po pitanju kazne UEFA, Čelsi će napadača morati da potraži na drugom mestu.

Naime, i engleski mediji prenose da je sve završeno, da se Jović dogovorio sa Realom, da je ostalo da klubovi nađu formulu transfera, ali da Los Blankosi neće platiti 70 miliona evra koliko je tražio Ajntraht, već negde oko 60 sa bonusima, uz eventualnu pozajmicu jednog od svojih napadača, Pedra Ruiza ili Raula de Tomasa.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

2 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Tata Messi
Friday, 03.05.2019
15:29

Bolje mu je u Celsi jer ce biti prva opcija.U Realu se ne bi naigrao,kao ni u Barseloni i Bajernu.Najbolje mu je da ostane jos sezonu u Ajntrahtu ako udju u LS,ako ne udje nek predje u drugi klub

avatar
LuckyStrike
Friday, 03.05.2019
08:47

Ceo svet vidi samo nas Krstaja ne vidi... ne moze vise Mitrovic igrati prvu postavu u bitnim utakmicama.. igra za fulam koji ispao iz lige pre nego što je usao igra totalno bez ikakvog motiva.. dok jovic igra vrhunski celu sezonu.. treba da probamo sa kosticem gacinovicem jovicem (svi u istom klubu uigrani) i tadića da ubaci sa njima.. ostalo neka kombinuje kako zeli... ja msm da bi gazili redom... vreme je da napravimo nesto od repke... dugo nisu igrali evropsko prvenstvo i sad da se vratimo sa stilom... makar do osmine finala sve ispod toga je za mene ne uspeh sa ovakvom generacijom...