Sari protiv svoje velike insipracije i Mitra

Autor: Aleksa Blaćanin
subota 01.12.2018.
15:41
Izvor: Sportske.net

Trener Čelsija ima ogromno poštovanje prema svom narednom protivniku.

EPA/PETER POWELL
EPA/PETER POWELL

Povezane vesti

Sutra će snage odmeriti Čelsi i Fulam. Jasno je da su "Plavci" favoriti, ali Fulam se nada da će promena trenera imati uticaja i da će "šok terapija" pomoći da izađu iz opasne zone.

Trener Čelsija, Mauricio Sari je istakao da ima ogromno poštovanje prema Klaudiju Ranijeriju i da je on imao veliki uticaj na njegovu karijeru.

Sari je istakao da je Ranijeri bio jedan od najvećih inspiracija na početku njegove trenerske karijere. On je priznao da je prisustvovao treninzima Fiorentine dok je njihov trener bio upravo Klaudio Ranijeri. On je vodio Fiorentinu u periodu od 1993. do 1997. godine.

"Naravno da je bio moja inspiracija. Išao sam da pričam sa njim kada je bio trener Fiorentine, to je bilo pre više od 20 godina, takođe sam redovno gledao i njihove treninge.

Živeo sam blizu stadiona. Ja sam trenirao klub u Seriji D, i imao sam sreću što sam u tom trenutku vodio Antelu, koja je veoma blizu Fiorentine."

Sari je otkrio i da je pre mesec dana Ranijeri dolazio na "Stamford bridž" kako bi pričao sa njim i sa Zolom. Nakon toga, on je preuzeo Fulam i nada se da će izboriti opstanak sa ovim timom.

Ranijeri je upisao trijumf već na debiju, "Kotidžeri" su savladali Sautempton, a junak utakmic bio je Aleksandar Mitrović, koji će definitivno biti i najveća prednja po gol "Plavaca".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke