Sari pobedio, ali bi podsmeh navijačima skupo mogao da ga košta već u sredu!

Autor: Vladimir Stojanović
ponedeljak 01.04.2019.
08:52
Izvor: Sportske.net

Italijan nije izdržao posle srećne pobede u Kardifu, no, navijači mu spremaju pakao protiv Brajtona, okrenuo ih je protiv sebe.

EPA-EFE/PETER POWELL
EPA-EFE/PETER POWELL

Povezane vesti

Čelsi je srećno i nezasluženo dobio u Kardifu, sudije su pravile velike greške, na kraju su "Plavci" stigli do bodova u poslednjih šest minuta, nakon preokreta.

Tokom čitavog meča, tačnije od primljenog gola, iz sektora u kome su bili gostujući navijači čule su se uvrede i psovke na račun italijanskog trenera i njegovog načina igre.

On je ostavio Azara na klupi što je zaprepastilo čitavu fudbalsku javnost, na kraju se izvukao, ali ostaje utisak da je na pozajmljenom vremenu.

"Razumem navijače, čuo sam psovke, u fudbalu sam 45 godina, navikao sam, ali bi trebalo da sačekaju kraj utakmice"
, pomalo podrugljivo je rekao Čelsijev trener.

To je bio prst u oko navijačima, koji obećavaju paklen doček za trenera već u sredu protiv Brajtona i traže od kluba da promeni trenera pre kraja sezone.

Nadaju se da bi Sautgejtov pomoćnik iz reprezentacije Stiv Holand mogao da preuzme kormilo, da uvede ekipu u Ligu šampiona, ali i da pokuša da osvoji LE, Čelsi u četvrtfinalu igra protiv Slavije iz Praga.

I mediji smatraju da Sari nije nikoga uverio, da je izgubio kompas i da može da zahvali jedino sudijama što je preživeo gostovanje u Velsu.

Ali, da ga ne otpisujemo, videćemo kako će se situacija razvijati u sredu, Čelsi je na deobi petog mesta, bod manje od Junajteda, ali Arsenal ima meč manje, igraju večeras protiv Njukasla i mogli bi da se vrate u top 4.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Sveznalac-NoviProfil
Monday, 01.04.2019
10:26

Ja sam se jucer nadao neresenom rezultatu jer bi onda sigurno Sari bio bivsi. On treba otici jer covek ne pravi nista na dobro ali koga dovesti? Svi najbolji treneri su bili kod nas. Abramovic ih je trosio ko sibice. Blan recimo ili slicni nisu kalibar za Celsi a Lampsa ili nekog od nasih bivsi igraca nebi jos „trosio“. Ja bi iskreno voleo Zardima iz Monaka ili nekog drugog trenera koji igra direktan fudbal sa puno motorike. Tesko je dovesti neko TOP ime pogotovo sa zabranom. Jedino sam zaboravio reci ako bi Lamps dosao u ovom trenutku onda bi mladi igraci dobili sansu. Zna nase po Cempionsipu a Odoi, Barkli, Kristensen i ostali sigurno bi imali sansu!

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Monday, 01.04.2019
19:29

ko hoce nek dodje dok se ne ociste neki od igraca koji ne zasluzuju dres chelsea isto ce proci, holland po meni bi bio idealno resenje jer covek zna chelsea poznaje mlade igrace i radio je sa svim velikim trenerima tako da sam siguran odmah bi vratio formaciju 4231 sa kante i barki trojka ispred hazard rlc odoi i pozadi djejms zouma/christenesen roudiger emerson , bilo bi sigurno bolje od ovoga sto sada gledamo

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Tuesday, 02.04.2019
15:50

Ne znam ni sam u vise sta da verujem.

avatar
Mangus
Monday, 01.04.2019
09:02

Celzi se raspada. Ukoliko je istina da roman zeli da proda klub, ne treba ocekivati da Pravi radikalne poteze koji ce ga kostati. Poput prevremene smene Sarija.