Sari otišao, mediji "našli" dve zamene za Pirla, izvor iz Juventusa ih šokirao!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 30.10.2020.
08:57
Izvor: Sportske.net

Očigledno u klubu imaju vrlo jasan plan, a da li su se preračunali, to niko za sada ne može da tvrdi...

EPA-EFE/CARMELO IMBESI
EPA-EFE/CARMELO IMBESI

Povezane vesti

Tema broj jedan u Italiji je Juventus. Tačnije, Andrea Pirlo.

Poraz od Barselone je bio prvi u sezoni, ali pre toga je tim remizirao na strani protiv Krotonea, pa odigrao 1:1 protiv Verone, Apenini smatraju da je Anjeli pogrešio što je neiskusnom treneru, iako je u pitanju jedan od najboljih igrača u istoriji fudbala dao kormilo.

I navijači gube strpljenje, makar deo njih, u medijima se pojavljuju komentari da Juventus što pre treba da nađe trenera i da spasi što se spasti može.

Pričalo se o Sariju koji je bio pod ugovorom, ali od juče nije, postigao je dogovor sa Juventusom, pretpostavka je da je prihvatio odštetu, razlog je što čeka da se oslobodi klupa Fiorentine, gde je Bepe Jakini već par kola na ivici otkaza.

baner 14

Javnost pominje povratak Alegrija ili čak dolazak selektora Manćinija na klupu, kao rešenja, mnogi smatraju da Pirlu treba tutor, da bi mogao da bude pomoćnik i da vodi drugi tim.

Ali, iz Juventusa je stigla poruka, kako su izvori iz kluba saopštili "Tutosportu", klub nema nikakvu nameru da zameni Pirla.

Njemu bezgranično veruju, čak su i ukalkulisali gubitak titule jer je klub spreman da napravi zaokret, odnosno izvrši smenu generacija. Iz tih razloga su dovedeni MekKeni, Kuluševski, Kjeza, Morata koji ima iskustva, ali još uvek je daleko od Zenita, dok bi Demiral i De Liht trebalo da preuzmu palicu od Kjelinija i Bonućija.

Tiket

Ovo će, kako se šapuće biti poslednja sezona i za Ronalda, iako Portugalac ima ugovor na još godinu dana. Zbog svega toga, u klubu veruju u Pirla i on ima potpuno poverenje predsednika Anjelija. List zaključuje da će legendarni "Mocart" ostati na klupi čak i da Juve posle gotovo decenije izgubi "Skudeto".

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
juvealexx
Friday, 30.10.2020
15:35

Vratit će se agneliju "bumerangom" vidjelo se da Pirlo "luta" i da nema ideju šta napraviti kad rezultat nije zadovoljavajući a o njegovom "pomoćniku" Tudoru dovoljno je reći da je dok je bio u Hajduku izgubio 6 od 7 utakmica za redom

avatar
Mak-Juventino
Friday, 30.10.2020
11:48

Pirlo ostace , ali mora bolje ! I Dibala i Ronaldo isto

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 30.10.2020
11:20

Pomalo s tim gubljenjem scudeta !

avatar
Marchisio8
Friday, 30.10.2020
14:57

Ма ови само нешто да напишу. Јуве има један од најслабијих тимова у овој деценији, плус недостатак неких играча, али смјена тренера после пораза од Барселоне? Глупост. Пирло тек треба да покаже шта зна, а Јуве ће опет почети побјеђивати, гарантујем.