Sari o Kanteu, ali i svojoj budućnosti!

Autor: Beta Beta
utorak 28.05.2019.
22:21
Izvor: Beta

Čelsi se polako sprema za veliko evropsko finale.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Trener fudbalera Čelsija Mauricio Sari rekao je danas da su šanse 50:50 da će N'Golo Kante biti spreman za finale Lige Evropa protiv Arsenala.

Kante je povredio koleno na treningu u subotu i sada se bori sa satom kako bi bio spreman za sutrašnje finale u Bakuu. On je danas trenirao odvojeno od ekipe.

"Ima mali problem s kolenom, nije ozbiljna povreda, ali je sada problem vreme. Mislim da su njegove šanse 50:50 u ovom trenutku"
, rekao je Sari, prenose britanski mediji.

"Nadam se da će se oporaviti, veoma je važan za nas. Bez njega smo u problemu", dodao je Sari.  

I pored toga što Čelsi sutra očekuje važan meč, novinare u Bakuu je interesovala i budućnost Sarija, obzirom da ga mnogi već vide kao trenera Juventusa.

"Želim da razmišljam samo o finalu. Imam ugovor s Čelsijem na još dve godine, tako da ću pre svega razgovarati sa Čelsijem. Ali, sada nije trenutak", rekao je Sari.

On je kazao da je Čelsi imao "divnu sezonu".

"Prošle godine Čelsi nije ušao u Ligu šampiona, sada jesmo. Igrali smo finale Liga kupa, izgubili smo na penale od Mančester sitija, najboljeg tima u Evropi u ovom trenutku. Sutra ćemo igrati finale Lige Evropa... Mislim da smo imali veoma dobru sezonu", rekao je Sari.

Finale Lige Evropa između Arsenala i Čelsija igra se sutra od 21 sat na Olimpijskom stadionu u Bakuu.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Tuesday, 28.05.2019
22:40

Da dobra sezona je bila samo zahvaljujuci kiksevima Junajteda Arsenala i Tottenhama smo usli u LP ponovo.Da ponovim ni doticni klubovi nisu puno bolji bili ali Celzi daleko da je igrao na nekom visokom nivou .Za Celzi je uspjesna sezona kada se osvoji PL ili LP a ne ako se uzme 3 mjesto u ligi i izgubi kup na penale.Ali u svakom slucaju kakva je sezona mogla biti ovo je top samo da jos ligu evrope uzmemo sto ce biti tesko ...