Sari neće "igrice", pozvao Čelsi da sedne za sto!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 28.12.2018.
16:25
Izvor: Sportske.net

Italijanu dosta protivrečnih izjava i stvari koje odvlače pažnju od terena, vreme je odluka!

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Eden Azar i dalje ćuti, nema nameru da se obaveže, šalje protivrečne izjave, jednog dana da mu je san da igra za Real, drugog da želi kao Teri i Lampard da postane legenda "Plavaca".

Španski mediji tvrde da se dogovorio sa Realom, ali da čeka da Madriđani reše stvar sa "Plavcima" i da on neće gurati odlazak, ali ni potpisati ugovor.

To drugim rečima znači da bi ušao u poslednju godinu u junu.

Mauricio Sari međutim smatra da to opterećuje tim.

"Mora da se izjasni, klub mora da sedne sa njim za sto i da razgovara. Ja ne mogu, nemam tu moć, samo sam trener. Moje je da sa njim razgovaram o terenu, ali moram da znam šta nas čeka u budućnosti", kaže Italijan.

On koristi Azara kao "lažnu devetku" što se Belgijancu ne sviđa.

"Ne vidim problem, igrao je četiri meča, dao tri gola i imao dve asistencije na ovoj poziciji. Otvara prostor za saigrače, jasno biće utakmica u kojima će igrati i po boku
", dodaje Italijan koji ne krije da je za njega jedini pozitivan rasplet prelaznog roka, da Milan uz dozvolu Juventusa menja Iguaina za Moratu.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
bosnapd
Saturday, 29.12.2018
15:09

Nije covjek budala da stalno igra u ligi Evrope.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 28.12.2018
20:46

Slazem se sa Sarijem! Sta je da je, klub se mora pripremiti.

avatar
NikkiCFC
Friday, 28.12.2018
20:06

A treba da se izjasni da planiramo bez njega ako ide. Ako trazimo zamenu za njega 1 za 1 i ocekujemo takve igre razocaracemo se jer to ne moze niko sem mozda Nejmara i Mbapea a oni nece da dodju sigurno. Ali ja to gledam ovako, imamo Azara jednog od najboljih na svetu igra perfektno a pored njega su obicno Vilijan i Morata koju si igraci manje na terenu sa nula uticajem na igru. Tako da ako nam sledece sezone napadacka trojka bude recimo lupam Kjeza, Lozano/Pulisic i neki napadac stvarno ne znam koji jer sem Ikardija nema niko primamljiv ali nacicemo valjda vec nekog to je onda bolje od ove sadasnje trojke bez obzira sto smo ostali bez Azara jer smo zamenili dve rupetine. Nesto kao Liverpul imaju tri igraca napred koji daju mnogo golova igraju super a opet svi trojica ne vrede kao Azar.

avatar
NikkiCFC
Friday, 28.12.2018
20:01

Dve asistencije protiv Sitija, dva gola protiv Votforda i gol i asistencija protiv Brajtona. To je tri gola i tri asistencije na tri meca. Igrao je i protiv Lestera laznu devetku, nije imao srece precka i odlicna odbrana Smajhela. Lezi mu pozicija ali dzabe sve to dok je pored njega Vilijan. Hitno dovesti krilo koje donosi golove. Lozano najlogicniji izbor videcemo da li Pulisic moze to.

avatar
Los Vikingos
Friday, 28.12.2018
18:18

Jedva cekam da Azar predje u Real, ali ipak nije okej sa njegove strane da stalno prica o drugom klubu dok jos brani boje Celzija. Okej ne mozemo da zaustavimo medije koji stalno zele da pokrecu tu temu, ali Azar se vec jednom izjasnio sta misli i vise ne treba da im daje odgovore na tu temu.

avatar
Brazilero11
Friday, 28.12.2018
17:30

Pa mislim da nije korektno od Azara, treba da kaze da li ce da ide ili da ostane. Ovako cuti kao k.... i ceka sto ce mu bolje biti. Ko da je tragedija ako zeli da ode iz Celzija u Real, ni prvi ni poslednji kome je san Real.