Sari nakon utakmice o mogućim odlascima

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 02.08.2018.
16:11
Izvor: Sportske.net

Novi menadžer Čelsija ima velike probleme da napravi tim po njegovoj meri.

EPA-EFE/TONY MCDONOUGH
EPA-EFE/TONY MCDONOUGH

Povezane vesti

Tek što je stigao u London, Sari se suočio sa ogromnim problemima u timu. Naime, ne može tako lako da obezbedi nova pojačanja, kao što se možda očekivalo, a i mnogi klubovi žele njegove najbolje igrače.

Azar, Vilijan, Kurtoa i Morata, svi se povezuju sa odlaskom iz kluba, a jasno je da Čelsi pokušava da ih zadrži. Teško da bi uspeli da nađu adekvatne zamene, a još kad uzmemo u obzir da prelazni rok u engleskoj traje do 9. avgusta, jasno je da bi to bila nemoguća misija.

Nakon što je Čelsi odigrao 1:1 u prijateljskoj utakmici u okviru internacionalnog kupa šampiona, Sari je upitan za budućnost svojih najbitnijih fudbalera.

"Morata? Možda je bio umoran. Poslednja tri dana su bila vrlo naporna, pa je možda bio malo umoran, ali ne brinem ja za njega", započeo je italijanski stručnjak.

"Prvi put ću da ih vidim u subotu, trenutno ne znam kakva je situacija, nema novosti. Mi pričamo o najboljim igračima i svaki tim želi da zadrži takve igrače", rekao je Sari kada je govorio o Vilijanu, Azaru i Kurtoi.

Podsećanja radi, za Azara i Kurtou je zainteresovan Real Madrid, za Vilijana su zainteresovani Real i Junajted, dok je za Moratu zainteresovan Juventus nakon odlaska Iguaina u Milan.

Sari je sa sobom doveo Žoržinja iz Napolija i to tako što je pobedio Mančester siti i Pepa Gvardiolu, ali potrebno mu je da dovede još nekoliko pojačanja, a mora i da pokuša da zadrži najbitnije igrače. Biće to vrlo težak zadatak za italijanskog menadžera.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
real4ever
Friday, 03.08.2018
04:35

I Čelzi se kocka. Sve ulažu da bi sljedeće godine bili u LŠ. A šta ako podbace i opet im sezona bude kao ova, onda im slijedi totalni raspad. Kurtoa im sigurno odlazi za dž, dok Azar će biti u zadnjoj godini ugovora i on će biti bagatela. Vilijan će biti stariji još godinu i sigurno da će i njemu cijena biti manja. Ni Kantea vjerovatno neće moći zadržati, totalni raspad sistema. Abramović ima novca ali sigurno ne za bacanje, a kako se trenutno ponaša mogao bi lako ostati bez miliona funti koje je ispustio za Azara, Kurtou, Kantea i Vilijana. Za njih 4 je mogao dobiti otprilike oko 200-250 miliona funti i kupiti 4 odlična igrača i osvježiti ekipu novim igračima. Pulišića, (Marsijala ili Dembelea) Vidala i Navasa. Sigurno da bi ekipa opet bila istog kvaliteta, plus možda bi dobio i koji milion u kasu. Ovako je napravio glupost, ima mnogo nezadovoljnih igrača, plus nije doveo gotovo nikoga da osvježi igrački kadar.

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Friday, 03.08.2018
16:54

da ali chelsea vec odavno ne zivi od njegovog novca vec od svog zaadjenog , tako da abramovicu nije problem novac nego covek hoce da igraju ti igraci mada ne verujem da se on uopste i mesa u transfer politiku kluba, plus chelsea ima jako dobre mlade igrace koji ce njih tri ili cetiri ostati ove god u klubu da igraju u rotaciju u prvu postavu .
ko zna mozda sledece godine hazard promeni misljenje i curtoa i ostanu u chelsea nikad se nezna, a mozda ih i real nece hteti vise sledece god sve je otvoreno

avatar
VANDAL_boys
Thursday, 02.08.2018
16:25

Morata bio umoran... kopao negde za dnevnicu

avatar
NikkiCFC
Thursday, 02.08.2018
16:24

Podhitno dovesti sportskog direktora koji ima veze sa fudbalom. Spominjao se Balak, bilo bi super. Kurtoa hoce da ide, zameni ga za Navasa sta je tu toliko tesko? Dobijes ponudu od 60 miliona za Vilijan ti je odbijes?! A imas za isti novac da dovedes na toj poziciji igrace koji ce se boriti za titulu najboljeg igraca sveta Pulisica, Bejlija... Ne prodejes nikog a ima toliko igraca koji nemaju mesto u timu. Kejhil, Mozes, DrinkH20, Bakajoko...