Sari na sve tanjem ledu, novo ime u igri za mesto na klupi Čelsija!

Autor: Nikola Miloradović
sreda 20.02.2019.
13:13
Izvor: Sportske.net

Italijan bi uskoro mogao da ostane bez posla.

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Čelsi je ispao iz FA kupa, poraženi su u osmini finala od Mančester junajteda sa 2:0 i to na svom stadionu.

U poslednja četiri meča u Engleskoj imaju skor od tri poraza i jednog trijumfa, dobili su Hadersfild u Premijer ligi, a pored poraza od Junajteda u FA kupu, doživeli su debakl najpre protiv Bornmuta na "Vitalitiju" (0:4), pa potom i pravu blamažu protiv Sitija na "Etihadu" (0:6).

Jasno je da su u velikom problemu, ali Sari ništa ne menja, uporno izvodi gotovo identičan tim sa kojim je i počeo sezonu, osim što sada u napadu ima Iguaina, a povremeno rotira Pedra i Vilijana, kao i Barklija i Kovačića.

Sve je manje vremena za bivšeg trenera Napolija, ultimatum su pobede protiv Sitija u finalu Liga kupa i protiv Totenhema u okviru Premijer lige.

Ukoliko Italijan zaradi otkaz, pominjalo se da bi Zola mogao da ostane na klupi do kraja sezone, a da bi potom "Plavci" krenuli po Zinedina Zidana.

U priči je i Frenk Lampard, kojem odlično ide na klupi Derbi kauntija u svojoj debi sezoni u trenerskom poslu, ali engleski mediji prenose da bi Lampard mogao da dobije ulogu Zidanovog asistenta.

Sada se pojavilo još jedno ime, naime, među kandidatima za Sarijevo mesto na klupi tima sa "Stamford Bridža" je i bivši trener PSŽ Loran Blan.

Nekadašnji igrač Mančester junajteda je bio na listi kandidata i za klupu Čelsija i minulog leta, kada je Konte zaradio otkaz, ali je klupu dobio Mauricio Sari.

Blan, koji je bez posla od 2016. godine kada je napustio Pari sen Žermen, je čak i gledao par mečeva Čelsija sa tribina u prethodnih nekoliko godina, ali Francuz ima jedan uslov.

On ne želi da preuzima ekipu kao privremeno rešenje, spreman je samo da sedne na klupu "Plavaca" ukoliko mu uprava ponudi višegodišnji ugovor.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

7 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Marcos Alonso
Wednesday, 20.02.2019
20:02

Zidan ne bi ostao vjerovatno duze od 3 godine,cak i da uspije jer ce vjerovatno htjeti novi izazov,a Lamps sigurno jos nije spreman za klupu Celsija,pogotovu u ovakvom momentu
Zidan je najbolja realna opcija

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Wednesday, 20.02.2019
16:48

Sari do kraja sezone nek se popravi ali ako izgubi sledece tri utakmice onda nema sta da se ceka. Mada mislim da nije u njemu problem ali ipak...

avatar
Consigliere 1927
Wednesday, 20.02.2019
15:23

Celzi sve hoce, ali u Celzi niko nece!

avatar
NikkiCFC
Thursday, 21.02.2019
03:32

Mozemo lagano da uzmemo svakog igraca Rome.

avatar
Consigliere 1927
Friday, 22.02.2019
02:24

Mozete, bas ste se usrecili sa svakim. Prodali smo vam igrace koji su se kod nas povredjivali, obojica su prednje ukrstene ligamente kidali i to za dobre pare smo vas osuljili!

avatar
SL_Komedija
Wednesday, 20.02.2019
14:40

Posle svake sezone novi trener, najbolje im je da probaju da dovedu Zidana, ako ne, probati sa Lampardom na duže staze.

avatar
Naka TZ (CFC)
Wednesday, 20.02.2019
14:18

Sari me sve vise podsjeca na Luiz Felipe Scolarija identicni su nekada i ponekad fizicki lice kada ih covjek gleda.Slicnu taktiku znaju da forsiraju i da budu cesto tvrdoglavi.I Scolari se zbog tih stvari nije dugo zadrzao na klupi Celzija a za uspjeh sa Brazilom 2002 se moze samo zahvaliti onoj sjajnoj generaciji Brazila, 2014 se vidjelo koliko moze kada je nanio sramotu Brazilcima sa Njemackom.