Sari na bizaran način saznao da je otpušten

Autor: Aleksa Blaćanin
petak 07.09.2018.
13:34
Izvor: Sportske.net

Italijan otkrio nove detalje.

EPA/JUANJO MARTIN
EPA/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Mauricio Sari je ovog leta postao menadžer Čelsija, ni najveći optimisti nisu očekivali da će "Plavci" ovako dobro startovati u novoj sezoni, ali za sve to je zaslužan Italijan.

Ovaj fantastični trener je prošlu sezonu vodio Napoli do pozicije vicešampiona, a čak su imali i odličnu šansu da iznenade Juventus i osvoje Skudeto. Igrali su odlično cele sezone, atraktivan, napadački fudbal, a na kraju je ovaj trener dobio otkaz, i to na kakav način.

"Tačno je, ja sam saznao da nisam više trener Napolija tako što sam to čuo na televizoru."

"Imao sam neke sumnje, to je fer, ali postojala je klauzula u ugovoru i to nije nešto što sam tražio. To se nije dogodilo u pravo vreme. Sada se nadam da će Anćeloti uraditi ono što ja nisam uspeo prošle sezone, a bio sam tako blizu", rekao je Sari.

Laurentis je doveo fantastičnog trenera da zameni Sarija, Karlo Anćeloti je neko ko uglavnom donosi i trofeje sa sobom, ali da li je Sari morao na ovakav način da ode?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

6 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
MANUTD
Friday, 07.09.2018
15:15

Neces se ni u tom naftno-kriminalnom projektu dugo zadrzati.

avatar
Naka TZ (CFC)
Friday, 07.09.2018
14:56

Otisao je samo u bolji klub sa mnogo vecim ambicijama i u mnogo jacu ligu od Italijanske.Sariju je taj otkaz donio samo dobro a Napoli cemo vidjet kakav ce biti oni ce sigurno biti na gubitku jer su izgubili trenera sa kojim su se borili za titulu u Italiji prosle godine i trenera koji igra nogomet kojeg ce tesko vise zaigrati.

avatar
Agent Provocateur
Friday, 07.09.2018
13:56

Anceloti donosi trofeje ali ne uvek i ne u ovakvim situacijama. On mi je vise trener za klub - favorit nego za nekoga iz senke i videcemo koliko ce njegova smirenost prijati igracima kluba koji moraju biti 110% nabrijani za svaku utakmicu.

avatar
Naka TZ (CFC)
Sunday, 09.09.2018
13:53

Anceloti je ime i klasa od trenera ali ruku na srce imao je i dosta srece kroz karijeru.Kada samo pogledas kakve je igrace imao u Milanu,Celziju,Realu,Psg-u to su najbolje generacije tih timova koje su bile u zadnjem vremenu.Niko ne spori da Anceloti nije ime kao trener ali ne vjerujem da bi bio toliko uspjesan da nije narodski sto se kaze pokupio kajmak u svakome timu gdje je bio.

avatar
Agent Provocateur
Sunday, 09.09.2018
16:45

Upravo to je moja poenta. Gde god da je bio ili je imao tri klase bolji sastav od svih ili nije uradio nista.