Sari je bivši, pogađate ko mu je podmetnuo nogu?

Autor: Vladimir Stojanović
četvrtak 23.05.2019.
09:05
Izvor: Sportske.net

Posle finala u Azerbejdžanu, Mauricio Sari će biti smenjen, a zna se ko u Čelsiju donosi presude...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Mauricio Sari je pred otkazom.

To je sada svima jasno i finale LE nema veze sa tim. On je juče bacio rukavicu i rekao klubu neka ga smeni odmah, ako će se njegov rad ceniti kroz poslednjih 90 minuta sezone.

"Nije korektno svoditi sve na jedan meč, radili smo 10 meseci, ne za ovih 90 minuta",
objasnio je Italijan koji ponavlja da želi da ostane, međutim, mediji insistiraju da mu je sudbina zapečaćena.

Poslednju reč imaće igrači, na njih će klub prebaciti odluku i čini se da će još jedan trener, poput Murinja i Kontea stradati u sukobu sa moćnom svlačionicom Čelsija.

Naime, igrači zameraju treneru da su mu treninzi dosadni, da se ponavljaju, da maltretira fudbalere zakazujući treninge na dan meča, da ostaju duže na terenu nego kod ranijih trenera, da u Sarijevom viđenju fudbala nema mesta za drugačije mišljenje i da on ne odstupa od svojih zamisli i kad ne ide.

Uz to, smeta im kako je tretirao klupsku legendu i kapitena Kejhila kome uopšte nije pružio šansu i činio je sve da ga se oslobodi u januaru.

Naravno, uvek možete da nađete nezadovoljnike u svakoj svlačionici, Apsilikueta tvrdi da situacija oko Sarija ne utiče na tim, da ne znaju šta će biti sa trenerom, međutim, moguće je da su fudbaleri već "pomogli" klubu da donese odluku.

Videćemo hoće li Lampard prihvatiti ponudu, ako stigne, jer zabrana transfera teško može da privuče neko veliko ime.

Sari je, podsetimo, zahtevao da mu klub saopšti odluku odmah posle finala, kako bi imao dovoljno prostora da razgovara sa zainteresovanim klubovima, pre svega Juventusom i Romom.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Jazzblues
Tuesday, 28.05.2019
15:06

Sari je naš trener i naredne sezone.Odlican lik.

avatar
Marcos Alonso
Friday, 24.05.2019
14:22

Ovo je van svake pameti da ga sad mijenjaju kad se Celsi kvalifikovao u LS,bez obzira na ishod finala. A rekao sam ja vec davno da su Konteovim otkazom pucali sebi u nogu prosle godine

avatar
Stabber
Thursday, 23.05.2019
21:56

Mi smo lutajuci cirkus...

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Thursday, 23.05.2019
16:41

Sari odradio dobar posao na kraju sa ovim timom , ostaviti ga da odradi jos jednu sezonu i to bez pojacanja i mozda bez hazarda ali sa produktima iz akademije ako opet izbori LS onda nastaviti sa njim .

avatar
Kokorayko
Thursday, 23.05.2019
09:48

Dobro je, sa Lampardom će u Januaru da budu 8, onda će da požele da ga nikada nisu oterali.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 23.05.2019
09:38

Ogresit ce se i ponovo i ponovo i ponovo. Problem su igraci verovatno, mislim ne svi ali njih par sigurno. Treba njih rasterati sto pre. Lamps ako se vrati i izdrzi do februara ja cu nalog da promenim u naziv NEMAM POJMA. Nije mi jasno kako na greskama ne uce. Sta je onaj Emeri uradio u Arsenalu i opet klub stoji iza njega. Ovi nasi su dokazali koliko imaju poverenja da je Di Mateo izdrzo 3 meseca nakon LS. Nije bio „pecen“ kao ni Lamps sada i to nije pravi smer. Ja ne znam kako ljudi mogu biti toliko slepi.

avatar
Don Carlo
Thursday, 23.05.2019
09:09

i onda se čude kad Kurtoa kaze da je Real daeko ozbiljniji klub. Pa ovo je cirkus od kluba. 5 dana prije finala oni smjenjuju trenera :D

avatar
Ceks_FC_Chelsea
Thursday, 23.05.2019
21:44

To su sve nabuloze oni u klubu planiraju pred sezonu sa njim a kao hoce da ga smene,

avatar
SuperFrank8
Friday, 24.05.2019
10:53

Ne smenjuju oni trenera. Razlika ti je sto je Real državni projekat i ima novinare iza sebe koji pišu za Real kao u Srbiji za Vučića, a Chelsea je na tapetu u engleskoj i samo čekaju nešto da pišu i novinari unose nemir, ne igrači..