Sari ima sjajne vesti za sve "Plavce"!

Autor: Beta Beta
petak 24.08.2018.
19:02
Izvor: Beta

Italijanski trener je uoči trećeg kola Premijer lige govorio za medije.

EPA/JUANJO MARTIN
EPA/JUANJO MARTIN

Povezane vesti

Trener Čelsija Mauricio Sari rekao je danas da će fudbaler Eden Azar ostati u klubu, a da će se situacija oko Rubena Loftusa-Čika rešiti u decembru.

Mediji su spekulisali da će Azar ovog leta preći u Real Madrid, posebno posle njegove izjave posle Svetskog prvenstva da je spreman da proba nešto novo i da zna gde bi voleo da igra.

Prelazni rok u Evropi završava se 31. avgusta, Real je ovog leta od Čelsija kupio golmana Tiboa Kurtou, ali je na "Stamford Bridž" došao Kepa Arizabalaga, koji je do sada branio za Atletik Bilbao. On je postao najskuplji golman u istoriji, pošto je Čelsi za njega platio 80 miliona evra.

Prelazni rok u Premijer ligi završen je pre početka sezone, pa Čelsi ne bi mogao da dovede zamenu za Azara, zbog čega je trener londonskog kluba rekao da će belgijski fudbaler ostati do kraja sezone.

"Eden je spreman za 50, 60 minuta. Ne znam da li je spreman za celu utakmicu, ali može da počne. Zadovoljan sam, on želi da igra. Treba misliti o njemu, ali moram da mislim i na druge igrače. Ja sam trener veoma dobre ekipe i velikog kluba. Takav klub ne može da proda veoma važnog igrača bez mogućnosti da dovede njegovu zamenu, koja bi bila na istom nivou. Mislim da će Eden ostati do kraja sezone", rekao je Sari, preneo je "Skaj".

Eden Azar

Neizvesno je šta će biti sa Loftus-Čikom, koji je izostavljen iz prošlonedeljne utakmice sa Arsenalom. Čelsi nije želeo da ga pusti na pozajmicu u Kristal Palas, a nemački Šalke nije zainteresovan za njega, iako se mislilo drugačije.

"U dva navrata smo razgovarali ove nedelje, a zatim sam razgovarao sa upravom. Mislim da će Loftus ostati sa nama, a o tome možemo ponovo da pričamo tek u decembru", rekao je Sari.

Ruben Loftus-Cik Ilkaj Gundogan

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

14 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
brekbaCh1
Friday, 24.08.2018
21:15

Dobra vest bi bila da potpise ugovor, a ne ovo. Znamo da ove sezone nece da ide, ali sledece moze da ode za bagatelu, ako ne potpise.

avatar
razzorNo1
Friday, 24.08.2018
19:59

onaj Radonjic iz Zvezde je korisniji igrac od ovog, stvarno ne znam sta ljudi vide u njemu decko koji je u 3-4 sezone zabio 20 tak golova je neka ikona na Bridzu paa ocekivano mali ruski klub ima legendu hah

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 24.08.2018
23:22

A evo ga tastatura ratnik iz petog osnovne, strah i trepet sajta do prvog poraza :DDD Jeli jesi li ti onaj Djole od ranije?

avatar
razzorNo1
Sunday, 26.08.2018
19:50

kolko je taj Azar dao golova i upisao asistencija od kad je u tom malom klubu vidi statistiku i bice jasno...al nemoj racunat golove sa kreca hahahha

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 24.08.2018
19:25

Ruben zasluzuje sansu a Edena treba sacuvati kako se zna i ume. Jednostavno ne vidim neko krilo koje je desnjak i igra na Edenovoj poziciji a da je dostupno kupiti. Mozda jedino Timo Verner mada je on vise spic nego krilo.

avatar
RealisticChelseaFan
Friday, 24.08.2018
19:19

Imam Azara u fantaziju, ocekujem da ce protiv Njuke krenuti od pocetka i da ove sezone bude zver. Mada, tesko mi je da poverujem da moze samo 50, 60 minuta da odigra. Ipak je imao 2, 3 nedelje odmora izmedju SP i PL, a u Rusiji je bio u vrhunskoj formi. To je malo vremena da kondicija tako brzo opadne. Ako izborimo LS, verujem da produzuje ugovor i ne mrda iz Celsija do poznih igrackih godina.

avatar
NikkiCFC
Friday, 24.08.2018
19:08

Znali smo da ostaje bar jos ovu sezonu, nas interesuje da li ce potpisati novi ugovor? I sta znaci ovo moze da odigra 50-60 minuta. Pa na poluvremenu se igraci odmore 15min i sta onda moze da igra jos 5min? Lol.