Sari gori od Kontea, hoćemo li videti isti scenario?

Autor: Ivan Cvetković
petak 07.12.2018.
11:43
Izvor: Sportske.net

Početak ne deluje obećavajuće...

EPA-EFE/ANDY RAIN
EPA-EFE/ANDY RAIN

Povezane vesti

Poraz od Vulverhemptona bi mogao da bude prekretnica za Čelsi.

"Plavci" su tako spali na deobu četvrtog mesta sa Arsenalom, a iako je na startu sezone rečeno da je ambicija kluba povratak u Ligu šampiona, Abramovič neće biti zadovoljan dok Čelsi ne počne da osvaja trofeje.

Ono što bi moglo da zabrine navijače londonskog kluba jeste blagi pad forme ekipe Mauricija Sarija, a Italijan je poznat po tome što njegove ekipe vrlo često budu ispod svog nivoa u finišu sezone zbog premora.

Novinari Korijere delo sporta su precizno izračunali da Čelsi trenutno ima jedan bod manje nego u isto vreme protekle sezone pod Antonijom Konteom kojem to nije bilo dovoljno da zadrži posao na Stamford Bridžu.

Sarija ovog vikenda čeka težak meč sa Sitijem, dok "Tobdžije" imaju daleko lakši raspored.

Hoće li ista sudbina zadesiti i njegovog sunarodnika?

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

8 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Friday, 07.12.2018
21:09

Takodje Sari ima vise poena nego Pep u prvoj sezoni nakon 15 kola, vise nego Murinjo u prvoj sezoni u Junajtedu i Klop i Poketino tako da...

avatar
Marcos Alonso
Friday, 07.12.2018
19:16

Konte se sa prosjecnim timom prosetao kroz PL ,to ne moze svako.. Sari radi dobar posao,ali mu je los izbor igraca i taj izbor igraca ga je kostao minimum 7 bodova ove sezone kako god da presaberes a sa tih +7 bi imali samo 3 manje od Sitija u ovom momentu i cvrstu poziciju u top 4. Taj los izbor igraca moze kostati Sarija nekog trofeja,top4 a na kraju i posla

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 07.12.2018
18:46

Taman da dodje u Milan. Kod nas ionako rotacija nije na ''dobrom glasu'':-D

avatar
Marco Popovich
Friday, 07.12.2018
13:46

Sari kao da nije cuo za rotaciju (ne racunajuci LE)

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Friday, 07.12.2018
13:33

Totalno nebitno ko je gde trenutno, na kraju se gleda samo kraj, a Konte bi ostao i pored petog mesta da nije bio u ratu sa celom vrhuskom kluba.

avatar
conecorleone
Friday, 07.12.2018
13:57

Celom vrhuskom kluba?

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Friday, 07.12.2018
12:56

Ma moze na klupu doci svi treneri sveta oni ne mogu nista uraditi REALNO u Celsiju jer imamo samo dva prava igraca SVETSKE KLASE a to su Azar i Kante. Ostali ajmo reci vrlo dobri tipa Rudiger, Zorzinjo, Kovacic, Barkli, RLC, Pedro i standardni vojnik Azpi. Tu nema realno neke ekipe i treba obnova i to kakva. Krenulo je se dobro mlad golman i to veoma dobro placen i ima naravno mesta za napredak. Stoper Rudiger i Azpi (dali kao starter kao Bekap) su OK. Podhitno nam treba pouzdan partner pored Rudigera i treba dati para koliko tko trazi tipa Kulibali. Misljenja sam da Alonso trenutno ne zasluzuje prvu a da treba sansu dobiti i Emerson koji mi se cini kao vrlo dobar i treba mu samo minuta. Sto se tice veznog reda tu smo dobro popunjeni i imamo dosta kvalitete. Napad sta reci? Treba nam kvalitetan spic tipa Ikardi ili Verner, bekap da se ostavi ili Morata ili pre po meni Bacuaji. Levo krilo ako ostane Azar (ako ode onda samo Sanco i nikakvi sjedaci klupe u vidu Pulisica) onda treba mu bekap biti Odoi i treba ga polako uvoditi u igru. Desno krilo je najveci problem po meni! Tu se treba konacno nakon Dafa i Robena dovesti levonogo desno krilo! Moj izbor bi bio Bejli, Malkom ili Kijeza a bekap moze ostati Pedro. Realno sa tim timom bi imali sanse. Ovako je tim limitiran cirkusantima poput Luiza i Vilijana i nije cudo sto je ih hteo prodat Konte a klub se dobro zeznuo. Oni su samo za drzanje restorana i igranje mozda za Flamengo. Ostalo im je sve previse.

avatar
Paul Kersey
Friday, 07.12.2018
19:40

Flamengo je veći klub od Čelzija.