Sari doveo novog Moratu, samo debljeg, već ga puštaju niz vodu, sledi povratak u Italiju!

Autor: Vladimir Stojanović
petak 01.02.2019.
10:56
Izvor: Sportske.net

U Čelsiju ovo više nije vest, malo ko veruje da će Sari preživeti prvu sezonu. Igrači svakako ne, a Italijan neće odustati od svoje filozofije. To i jeste tačka razlaza...

EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA
EPA-EFE/FACUNDO ARRIZABALAGA

Povezane vesti

Engleski mediji su se okomili na Mauricija Sarija, cure informacije iz svlačionice, pisali smo već da su starosedeoci iznervirani njegovim insistiranjem da dovede i okruži se igračima koje je trenirao u ranijim klubovima.

Isterao je stvar sa Iguainom, koga navijači sada zovu "Deblja verzija Morate" posle razočaravajućeg debija u PL u porazu od Bornmauta.

Sa druge strane, priča se da je Sari imao okršaj sa kapitenom Aspilikuetom, da igrači zameraju Žorginju koji je van forme da u defanzivi ne pomaže ništa, da je olako pušten Fabregas.

Azar je rekao da ne čuje Sarija posle kritika da nije lider, ali Belgijanac kaže da ne sluša nijednog trenera.

Navodno, Italijan se poverio prijateljima da je ekipa počela već da odstupa od njegovog sistema igre, da su bez samopouzdanja, ispali su iz top 4, preskočio ih je Arsenal, Junajted je na dva boda.

Problemi su i u klubu, čekaju kaznu, možda neće moći da kupuje na leto, pa bi mogli da krenu sa novim projektom, a to bi podrazumevalo otkaz za Sarija posle sezone.

"Gazeta delo Sport" piše da bi Roma želela nekadašnjeg trenera Napolija, ali da se tajming ne poklapa, ako Di Frančesko dobije otkaz za vikend posle meča sa Milanom, "Vučica" će ga smeniti, kandidati su Paulo Sousa i sadašnji selektor Albanije, Kristijan Panući.

Sari navodno ako dobije otkaz, namerava da se vrati u Italiju i sačeka šansu u nekom od većih klubova ili negde gde će moći da radi na miru bez pritiska, jer on od svoje filozofije ne odustaje.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Gorila u magli! LFC
Friday, 01.02.2019
18:15

Filozofija nije problem nego to sto se sad igraci i agenti igraca vise pitaju o igri tima nego sam trener.

avatar
mires
Friday, 01.02.2019
15:40

Treba Abramovic prvi da ode...

avatar
Aleksandar Jovancevic
Friday, 01.02.2019
15:29

Neće ovaj još dugo,taktiku praviš na osnovu profila igrača koje imas ili ako imas uslova da promenis celu postavu po svom ukusu,a to mogu samo Real,Siti ili Psg.Celsi to ne može da priušti.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Friday, 01.02.2019
14:59
avatar
Taribo West
Friday, 01.02.2019
13:31
avatar
Mangus
Friday, 01.02.2019
13:27

Logicno mi je sto Sari insistira na svom stilu igre, to u sustini svaki trener radi, Gvardiola, Klop, Murinjo, Tuhel, Emeri, svako gradi svoj sistem koji malo modifikuje, po potrebi.
Ali mi uopste nije jasno sto neki treneri insistiraju na istim igracima svuda.
Rednap je vukao sa sobom 3,4 igraca i mogao si kucu da stavis na kladionici da ce dovesti par tih igraca u klub.

avatar
Marcos Alonso
Friday, 01.02.2019
12:35

Neka ide sa svojom filozofijom. Kad god je bio prinudjen da ima nizi posjed lopte i igra konkretnije Celsi je igrao dobre meceve (Siti,Liverpul,Totenhem revans u kupu) pogotovu se to oslikava na Totenhem prvi mec kruzio oko gola i ostao Celsi na 0 drugi mec dosta konkretnije jer se jurio rezultat i lagano je moglo biti i vise od 2 gola tu vec on nije kriv. Nije Sari za Celsi a nije ni Celsi za Sarija i kraj price. Nekad je Celsi krasila velika srcanost ,borbenost,disciplina. Mnogo puta zbog te cvrste defanzive i srcanosti su bolji timovi lomili zube a ovako i da izborimo tu Ligu Sampiona ne vidim kako cemo grupu proci osim ako sreca ne pogleda na zrijebu sa ostala 3 protivnika

avatar
Rasel Krou
Friday, 01.02.2019
12:22

To je ta hemija izmedju Celzija i Italijana, vidi covjek da je dosao u kantu od ekipe.

avatar
po cetvrtu zvjezdicu
Friday, 01.02.2019
12:13

A smijali su mi se ovdje kad sam davnih dana tvrdio da ce na kraju zavrsiti van prvih cetri Sad je to i jasno nije valjda vise tako smijesno nekima