Sari, da li gledaš ovo - Bačuaji uradio nešto što niije uradio niko u 21. veku!

Autor: Ivan Cvetković
četvrtak 27.09.2018.
11:23
Izvor: Sportske.net

Da li se u Londonu kaju?

Beta/AP Photo/Alastair Grant
Beta/AP Photo/Alastair Grant

Povezane vesti

Miči Bačuaji nikako da  se ustali u svom matičnom klubu Čelsiju, ali to ga ne sprečava da piše nove rekorde.

Jučerašnjim golom za Valensiju u remiju (1:1) protiv Selte Vigo, popularni "Betmen" je postao prvi fudbaler u 21. veku koji je zatresao mrežu u Primeri, Bundesligi, Premijer ligi i Ligi 1.

Sinoćnim golom u 25. minutu je otvori konto za tim sa Mestalje, dok je u prethodnim sezonama postizao golove za svoj Čelzi, Borusiju Dortmund i Marsej.

Kad god bi Miči odlazio na pozajmicu uvek bi se dokazao, ali nikako da se ustali u prvih jedanaest londonskog tima.

Ne možemo da ne prokomentarišemo da bi sada svakako prijao Sariju makar za rotaciju pored neefikasnih Žirua i Morate.

PIŠE: Stefan Matić

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

12 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 27.09.2018
19:51

Ovaj momak je morao da bude u sadasnjem timu Celzija, pa cak i pod cijenu da imamo tri napadaca u ekipi.Batshuayi je sigurno bolji od Girouda a s obzirom u kakvoj je formi Morata i kako ne postize golove sigurno bi igrao u ovom trenutku ispred njega.Nadam se da je ovo posljednja pozajmica Batshuayiu jer ovakav igrac mora biti u Celziju . Davao je mnogo vazne golove kada smo imali slabiju ekipu od ove koju sad imamo ,sada samo moze biti bolji kao prva igla Celzija.

avatar
Uncle Fester
Thursday, 27.09.2018
13:35

Najgluplje su mi ove statističke gluposti, kao što je ova!!! Što ovo treba da znači, ako je postizao golove u tri različite lige ne znači da je bolji igrač od nekog napadača koji rešeta samo u jednoj ligi!!! Da nije možda bolji od Kejna?! Kejn nikada nije dao gol ni u Njemčkoj ni u Španiji!!! Gluposti.

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Thursday, 27.09.2018
17:26

Slazem se sa tobom, ajde da je u svakoj dao po 15 komada po sezoni pa i da covek kaze vau, a ovako i Bentekea da posaljes svaka sezone u neku drugu ligu umuvace svuda par komada.

avatar
brekbaCh1
Thursday, 27.09.2018
12:38

Svi znaju da nemam neko misljenje o njemu. Ali kad vidim Moratu i Zirua, mislim da bi trebalo da dobije sansu.

avatar
Dax89
Thursday, 27.09.2018
12:13

Bačuaji bi se dobro uklopio u ovaj postojeći sistem igre u Čelziju, to sam ubeđen. Treba mu dati priliku iduće sezone i to obavezno. Ne mogu da shvatim da se forsiraju neki no name igraci na raznim pozicijama, sa diskutabilnim sposobnostima, tipa Mozes... Covjek realno jedino zna da srlja i to je to.... Najveca greška kluba je sto su se rešili D. Koste i zbog toga ne igramo LŠ ove sezone.

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 27.09.2018
11:43

Ja sam pre sezone govorio da treba ostati. Bez obzira na trenutna dva spica. On i Morata da se bore za prvu a Ziru idealni bekap.

avatar
Agent Provocateur
Thursday, 27.09.2018
15:29

Ispade da bi se on i Morata borili za bekap a Ziru neprikosnoveni starter. :)

avatar
Sveznalac-NoviProfil
Thursday, 27.09.2018
22:27

Pa nije on bas toliko dobar kao bekap DA ali prvi NE.

avatar
Naka TZ (CFC)
Thursday, 27.09.2018
19:55

I ja sam toga misljenja covjek je u dosta slabijem Celziju prethodnih sezona sa defanzivnijom taktikom znao da postize vazne golove a sada u ovom ofanzivnom tehnicki nadarenom Celziju sa odlicnim trenerom koji forisira sjajan fudbal samo bi zabijao jos vise.Od Girouda je sigurno za klasu bolji za Moratu ne znam ali s obzirom kako Morata lose igra i ne postize ocekivan broj golova Batshuayi bi mozda se nametnuo kao prvi izbor.Nadam se da mu je ovo posljednja pozajmica jer sa ovakvim timom Celzija Batshuayi bi davao dosta golova.