Sari broji poslednje dane, novo ime u igri za klupu Čelsija!

Autor: Nikola Miloradović
petak 22.02.2019.
18:12
Izvor: Sportske.net

Italijan je u teškoj situaciji.

Epa/Andy Rain
Epa/Andy Rain

Povezane vesti

Mauricio Sari ima dve utakmice da spasi posao, mora da pobedi Siti u nedelju u finalu Liga kupa, a potom i Totenhem u okviru Premijer lige.

Ni to mu neće garantovati ostanak na klupi do kraja sezone, ali kako je pred njim težak zadatak, u Engleskoj se uveliko spekuliše ko bi mogao da ga nasledi.

Đanfranko Zola je prvi kandidat za rolu vršioca dužnosti do kraja sezone, ali je Italijan završio u bolnici na operaciji zbog kamena u žučnoj kesi, koja se iskomplikovala, pa ga nije bilo uz Sarija na prethodna dva meča "Plavaca", te se i njegova sudbina u klubu stavlja pod znak pitanja.

Tako se u priči pojavilo novo ime, u pitanju je čovek koji je dugo bio asistent na "Bridžu" i poznaje veći deo ove ekipe, Stiv Holand.

Ovaj stručnjak je trenutno asistent Geretu Sautgejtu u reprezentaciji Engleske, a u Čelsiju se nadaju da bi mogao da preuzme posao trenera do kraja sezone.

Osam godina je Holand proveo na "Bridžu", imao je razne role, a engleski mediji prenose da je raspoložen za kratku ulogu na klupi "Plavaca".


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

1 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
SuperFrank8
Friday, 22.02.2019
23:00

Najbolje moguće rešenje! Čovek je bio godinama u klubu, svi stariji igraci su za njega uvek pričali kako je bio najbitniji čovek u klubu. Ja bih bio oduševljen.