Santoš: ''Ući ćemo u istoriju''

Autor: Beta Beta
nedelja 10.07.2016.
14:41
Izvor: Beta

Selektor reprezentacije Portugala Fernando Santoš rekao je danas da je uveren da će njegovi fudbaleri u finalu Evropskog prvenstva protiv Francuske ispisati nove stranice istorije.

Beta/AP Photo/Michael Sohn
Beta/AP Photo/Michael Sohn

Povezane vesti

"Ovo je prvo finale izmedju Portugala i Francuske i ja sam uveren da će Portugal ući u istoriju. Želim da Francuzi nastave s pričom da je Portugal pobedio, iako to nije zaslužio, a mi da odšetamo s trofejom u rukama. Moja ekipa je od početka puna samopouzdanja", rekao je Santoš.

Portugal je u polufinalu Evropskog prvenstva pobedio Vels s 2:0, a Francuska je istim rezultatom pobedila Nemačku, pa ih sutra u Sen Deniju očekuje finalni meč.

"Francuska je pokazala kvalitet protiv Nemačke. Oni pošutuju svakog rivala, ali su svakog pobedili u svom stilu. Ne mislim da će imati isti plan igre sutra protiv nas. Mislim da će biti agresivni i da će pokušati da nas dovedu pod pritisak
", rekao je on.

Santoš je potom nahvalio svoj tim i dodao da njegovi fudbalri moraju da pronadju strategiju kako sutra da pobede.

"Moja ekipa je mešavina mladosti i iskustva. Naša mladost će nam dati nepoštovanje i to kada pomešamo s iskustvom koje imamo i koje je naviknuto na pobede bi trebalo da donese rezultat. Mislim da imamo sve što nam je potrebno da nastavimo ono što radimo", rekao je Santoš.

Finale Evropskog prvenstva izmedju Portugala i Francuske igraće se od 21.00 u Sen Deniju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke