Santoš u petak čita spisak - Svi žele da čuju samo jedno ime!

Autor: Mihajlo Vidojević
ponedeljak 11.03.2019.
11:33
Izvor: Sportske.net

Poslednjeg radnog dana tekuće nedelje biće jasno da li se prva zvezda reprezentacije Portugala vraća u državni tim.

Epa/Fernando Veludo
Epa/Fernando Veludo

Povezane vesti

Tačno dve nedelje ostalo je do duela Portugala i Srbije u kvalifikacijama za Evropsko prvenstvo, a još četiri do trenutka kada će selektor aktuelnog prvaka "Starog kontinenta" saopštiti spisak igrača na koje računa za duele sa Ukrajinom i "Orlovima".

Fernando Santoš zakazao je susret sa predstavnicima medija za petak, 15. mart, a spisak će saopštiti u 13 časova i 30 minuta.

Obraćanje selektora Portugala mnogi iščekuju sa nestrpljenjem, pošto se očekuje da Santoš saopšti da se Kristijano Ronaldo vraća u državni tim.

Prva zvezda Juventusa i portugalske reprezentacije propustila je sve mečeve u Ligi nacija, s tim što je Ronaldo svoje odsustvo isplanirao u dogovoru sa selektorom.

"Selesao" je svakako izborio plasman na završni turnir Lige nacija, a Ronaldo je po završetku grupne faze novoformiranog takmičenja i adaptacije na novu klupsku sredinu najavio da će se vratiti u državni tim.

"O Žogo" piše da se zbog očekuje da Santoš u petak pročita ime Kristijana Ronalda sa spiska igrača na koje računa za predstojeće kvalifikacione susrete, pa bi tako CR7 trebalo da bude deo tima koji će se 25. marta u Lisabonu suprotstaviti Srbiji.

Aktuelni šampion Evrope misiju odbrane trofeja počinje duelom sa Ukrajinom na "Stadionu svetlosti" 22. marta, a tri dana kasnije na istom mestu Portugal će ugostiti Srbiju.

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke