"Sančo je novi Jović"?!

Autor: Vladimir Stojanović
utorak 26.05.2020.
11:06
Izvor: Sportske.net

Nije ni dobro poređenje, a i ne bi trebalo tako rano svoditi račune...

EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL
EPA-EFE/FRIEDEMANN VOGEL

Povezane vesti

Mediji su svakog dana puni spekulacija o sudbini Džejdona Sanča, žele ga vodeći engleski klubovi, favorit je Junajted, a pominje se i Liverpul.

Borusija traži ogroman novac, sigurno je da neće spustiti cenu ispod 100 miliona, ali je problem što ovo nije leto za transfere takvog tipa, iako engleski reprezentativac ima obećanje Borusije da će ga pustiti u domovinu iz koje je stigao pre par godina.

On je tada Sitiju plaćen manje od 10 miliona evra, jasno da je Borusija napravila posao veka.

Ali, nisu svi uvereni da Sančo toliko vredi.

Štefan Frojnd, bivši reprezentativac i nekada igrač Totenhema upozorava da Bundesliga nije isto što i jače takmičenje.

"Za njega je bolje da ne rizikuje, da ostane još sezonu, ima vremena, ako nastavi ovako veliki ugovor neće pobeći. Dortmund ima odličan tim, bio bi zreliji za sezonu".


"Ovako rizikuje da postane novi Jović. Otišao je i sedi na klupi, verovatno je mislio da mora da ode, jer ga zove Real", podseća Frojnd.

"Ali, možete da sačekate, da idete manjih koracima, novac će čekati, ako imate kvalitet
", objašnjava nekadašnji vezista.

Baner ispravka

"Ne vidim što bi Sančo rizikovao, prvo neizvesno je hoće li Junajted igrati u Ligi šampiona, a drugo, ne igra za Paderborn ili Frajburg, Borusija je jedan od najboljih 20 klubova u Evropi", zaključuje Frojnd.

Ne propustite

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
NikkiCFC
Tuesday, 26.05.2020
13:56

Pa tacno je posebno za Dortmund. Oni imaju takav sistem da svi ofanzivci imaju neverovatne brojke. Miki, Kagava najbolji igraci lige a nisu se sastavljali u PL. Tamo je i Bacuaji davao golove svaku utakmicu a lik veze nema sa fudbalom. Alkaser bio najbolji strelac.

avatar
Mendieta6
Wednesday, 27.05.2020
22:22

U pravu si sto se tice svih nabrojanih igraca i realno je tako i zbog sistema i jer u njemackoj pada dosta golova i igra se otvoreno.Da je dobar igras i klasa jest i pogotovo za svoje godine ali ovaj tekst ima vremena za takav ugovor ako je klasa(a ako nije npr?).I jos dosta stvari nije u vinklu haha jer u vecinu top klubova osim eto Citya i Liverpoola i mozda al mozda Chelsea jer su sad doveli Zyecha koji moze i ofanzivnog veznog igrat,Sancho bi ibro 90% utakmica em je momak englez em ima 20 godina a i klasa je pokazo je i u lp i protiv barce.kada se kaze 100m izgleda puno al za igraca od 20 godina koji je perspektiva narednih barem 10 a i u slucaju prodaje tu ne gubis a i marketinski je jak...Povratak u Englesku u veliki klub je najbolja stvar koja se za njegovu karijeru po pitanju marketinga,zarade i svega uz to sto ide moze desit

avatar
kzs.mufc
Tuesday, 26.05.2020
12:41

Sanco je neuporedivo bolji igrac od Jovica.
Jovic je imao bukvalno dobru sezonu,nista vise.svaka cast njegovim menadzerima,kako su uzeli lovu.

avatar
Jagger86
Wednesday, 27.05.2020
08:45

Jović , mulećina propala..prazna je to glava.