Sančez - da li će igrati protiv "Pevaca"?

Autor: Aleksa Blaćanin
sreda 22.08.2018.
19:43
Izvor: Sportske.net

Treće kolo Premijer lige je za vikend, a u ponedeljak je na programu derbi između Junajteda i Totenhema.

EPA-EFE/Rui Vieira
EPA-EFE/Rui Vieira

Povezane vesti

Pre nekoliko dana, Aleksis Sančez je iznenadio ceo svet, odjednom nije bio u startnoj postavi Junajteda, a niko nije znao šta je u pitanju.

Murinjo je dao vrlo čudnu izjavu, kao da ni on sam nije siguran zašto nema Sančeza u timu, a odjednom je šansu dobio Marsijal, verovatno ni sam nije očekivao da će početi utakmicu protiv Brajtona.

"Ne znam stvarno. Sačekajmo rezultate testova, ali mislim da nije ništa opasno. Mislim  da će maksimum jednu ili dve nedelje biti van terena", rekao je Murinjo novinarima.

Aleksis Sancez

Murinjo očigledno gubi konce, mnogo loših i čudnih stvari počelo je da se dešava kako van terena, tako i na terenu. Brajton je uspeo u potpunosti da ih nadigra, i da im postigne čak tri gola.

Izgleda da će Sančez biti u timu za narednu utakmicu, što bi definitivno bila dobra vest za navijače Junajteda, jer je on veliki radnik i definitivno će prodrmati malo ekipu i pokušati da ih trgne iz trenutnog šoka.

Sančez je na Instagramu objavio da ovih dana počinje sa treningom, a ako se uzme u obzir da je sledeća utakmica vrlo bitna, jer na "Old Traford" dolazi Totenhem.

Po trenutnoj formi i stanju u klubu, Totenhem je verovatno blagi favorit, ali ako neko može da promeni tok utakmice, onda je to definitivno Sančez, nije ga Murinjo bezveze želeo u timu i upotrebio sve moguće sile da ga dovede i preotme od Gvardiole.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

5 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
mrancic
Wednesday, 22.08.2018
22:25

Može li Junajted da uzme nekog igrača na pozajmicu?

avatar
IIIPlava Horda GGMU?
Wednesday, 22.08.2018
20:19

Na ovaj slici izgleda ko ciga sto prodaje odidads fals trenerke, bas je nekalo oronuo.

avatar
mrancic
Wednesday, 22.08.2018
22:23

Mator i istrošen.Težak promašaj.

avatar
Agent Provocateur
Wednesday, 22.08.2018
20:09

Oteli su ga, eto im ga sad kao i onog Freda pa taman da ih upare i ne urade nista. Lepo sam pisao tokom celog prelaznog roka - na pravom su mestu i imaju najbolju poziciju da gledaju kako se osvaja sampionska titula - na Etihadu

avatar
MCCityzens
Wednesday, 22.08.2018
21:26

Sanchez i Fred.
Obojicu kad ste uzeli i smejali se Sitiju. A na kraju je Junajted ispao smesan.