Sančez će imati novu ulogu u timu?

Autor: Aleksa Blaćanin
četvrtak 11.10.2018.
20:55
Izvor: Sportske.net

Da li će nova uloga u timu uticati da Sančez zaigra bolje?

EPA-EFE/Rui Vieira
EPA-EFE/Rui Vieira

Povezane vesti

Junajted se mučio u prethodnom periodu, pa je za njih ova reprezentativna pauza došla nekako u pravo vreme, a navijači se nadaju da će nakon pauze videti neki novi Junajted.

Poslednja utakmica protiv Njukasla je bila krajnje dramatična, "Crveni Đavoli" su slavili nakon preokreta i od 0:2 uspeli da sačuvaju sva tri boda i dobiju utakmicu sa 3:2. Junak je bio Aleksis Sančez, i svi se nadaju da će ovo biti prekretnica za Čileanca kada su u pitanju nastupi za Mančester. Svi se nadaju da će sada zaigrati znatno bolje.

Čileanac je na kraju te utakmice delovao kroz sredinu, nije bio po krilu kako smo navikli. Upravo to se svidelo Murinju i on želi da Sančez nastavi da igra na toj poziciji, jer smatra da se tako mnogo bolje slaže sa Romeluom Lukakuom.

Portuglaski stručnjak se nada da će Sančez nastaviti da igra kao u prošlog utakmici i da će mu nova pozicija i uloga na terenu pomoći da izađe iz krize. Čileanac je najplaćeniji igrač u Premijer ligi i mnogo se očekuje od njega, pogotovo kada se uzmu njegove partije iz Arsenala i uporede sa nastupima iz Junajteda. Da li će utakmica protiv Njukasla biti toliko značajna i za Murinja i za Sančeza i da li će navijači imati prilike da gledaju neki novi Junajted u nastavku sezone?

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke