Šampion poražen u Rimu, ''ludnica'' u trci za Evropu!

Autor: Darko Mitrović
nedelja 12.05.2019.
22:26
Izvor: Sportske.net

Poslednja dva kola u Seriji A biće superzanimljiva!

Beta/Claudio Peri/ANSA via AP
Beta/Claudio Peri/ANSA via AP

Povezane vesti

Roma ostaje u trci za plasman u Ligu šampiona!

Tim Klaudija Ranijeerija večeras je na svom terenu savladao novog-starog šampiona, ekipu Juventusa, sa 2:0 i ponovo preuzeo peto mesto, sa bodom manje od Intera (meč manje) i tri od Atalante na dva kola pre kraja.

Ključni trenutak u večerašnjem meču dogodio se u 79. minutu, kada je Džeko lepo uposlio Florencija u kaznenom prostoru gostiju, ovaj je umakao defanzivcima Juventusa i iskosa sa desne strane poslao loptu u mrežu - 1:0.

Moglo je da bude i drugačije, Juventusu je četrnaest minuta ranije poništen gol Ronalda, posle akcije sa Dibalom, ali VAR je presudio u korist domaćina.

Pokušavali su gosti da u finišu dođu do izjednačenja, ali umesto toga, u poslednjim trenucima nadoknade vremena, ''sevnula'' je kontra Undera i Edina Džeka, koji na najbolji način završava akciju i stavlja tačku na ovaj meč - 2:0, treći poraz Juventusa u sezoni.

Juventus bi u sledećem kolu mogao da učini veliku uslugu i Romi, ali i Milanu i Interu, u slučaju pobede nad trećeplasiranom Atalantom.

Roma će za to vreme gostovati Sasuolu, a Milan bi trebalo da opravda ulogu velikog favorita protiv Frozinonea.
-
Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

4 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Consigliere 1927
Monday, 13.05.2019
08:43

Uh teska i bitna utakmica. Forza Roma!

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Sunday, 12.05.2019
22:31

A zamislite da Torino nije kiksnuo protiv npr. Kaljarija kod kuce:-D Ovo je za nas dosta dobro, a Roma je samo pokazala zasto mislim da su i oni na papiru bolji od nas dok sam za Napoli i Inter siguran da su bolji kako god da okrenes. Lacio je svoju sansu prakticno ispustio protiv nas na San Siru mada ih je ono protiv fenjerasa definitivno dotuklo i izbacilo iz svake trke iako ipak pricamo o Italiji i svaki preokret je cak i tad jos uvek bio moguc i zamisliv. E, posle Atalante i onog preokreta definitivno vise nisu bili u igri, prosla sezona je bila njihova sansa.

avatar
Alex DeLarge
Monday, 13.05.2019
01:26

Inter je samo na papiru bolja ekipa od ostalih (iskljucujem u toj prici Juve u Napoli koji su iznad svih ostalih) Roma je takmicarski najbolja i najiskusnija ekipa od ovih koje se bore za LS. Jedini imaju sansu da prodju grupu, ne zbog sad nekog kvaliteta rostera nego zato sto su u toj prici i vec su postizali neke dobre rezultate... Aj da kazem da bih zeleo da Atalanta odigra tu prvu LS, mnogo du simpaticna ekipa i zasluzili su. Ali sto se tice takmicarskih ambicija, Inter, Milan, Lacio, Torino...svi bi oni bili (ili ce biti) samo topovsko meso. To je trenutna realnost...

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Monday, 13.05.2019
18:01

Kod Rome mi je odbrana malo diskutabilna mada su i tu verovatno samo nijanse ili male razlike u pitanju, sve ostalo mi se bas svidja...