Šampion Evrope poražen u Toskani

Autor: Boban Filipović
nedelja 02.08.2015.
23:22
Izvor: Sportske.net

Fiorentina uzela skalp Barseloni na 'Artemio Frankiju', sva tri gola na ovom prijateljskom odmeravanju snaga pala u ranoj fazi utakmice.

BETA/AP Photo/Rich Schultz
BETA/AP Photo/Rich Schultz

Povezane vesti

Zanimljivo, pre početka meča navijači 'Viole' su razvili transparent na kom zahvaljuju fudbalerima Barselone što su u finalu prošlosezonsek Lige šampiona tukli njihovog najomraženijeg rivala - Juventus.

fiore

Ekipa Paola Souze, inače bivšeg igrača Juvea, krenula je furiozno protiv evropskog i španskog šampiona i već nakon 12 minuta igre Fiorentina je imala dva gola prednosti.

Mrežu Ter-Štegena je oba puta zatresao mlađani Federiko Bernardeski, a oba puta u ulozi asistenta bili su španski fudbaleri. Prvo Borha Volero, pa Hoakin Sančez.

Barsa je nakon prelepe akcije u 17 minutu smanjila zaostatak, bio je to 'mat u tri poteza', strelac je bio Luis Suarez na divnu asistenciju Ivana Rakitića.

Do kraja promena rezultata nije bilo, Fiorentina se u nekoliko navrata odlično odbranila od ataka gostiju iz Katalonije, tako da je ostalo 2:1.

Dodajmo da je Nenad Tomović odigrao celu utakmicu za 'Ljubičaste', ali i da na drugoj strani Lea Mesija i Nejmara nije bilo ni u protokolu za ovoj meč.

U prilogu pogledajte golove i najzanimljiije detalje sa utakmice odigrane u Firenci.



Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

9 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Wazza77
Monday, 03.08.2015
13:31

Verujem da su im ovo najlosije pripreme otkad su poceli da se igraju ovi letnji kupovi...ali to je sasvim razumljivo.I mi smo osvojili SAD prosle godine a onda nas je Swansea razbila kada je pocelo ozbiljno...

avatar
Brat Sergio (La Decima)
Monday, 03.08.2015
09:56

Hoce mi neko reci jel barca ijednu tekmu pobjedila u pripremama?

avatar
Barça el honor
Monday, 03.08.2015
15:46

To da se razbije maler :) zato kad krene takmicarska sezona bice pobeda i trofeja :)

avatar
Barca4ever
Monday, 03.08.2015
09:51

Dobro imali su prilike da izjednace ali Barsa na ovim pripremama igra sa kombinovanim timom sa dosta mladih igraca. Samo cu reci da mi je Sandro dosta bolji igrac od Munira. I jedva cekam da Barsa protiv Sevilje i Atletika izvede najjaci tim uzeleo sam se da ih vidim najjace.

avatar
Mića
Monday, 03.08.2015
08:15

Barselonu uskoro očekuju utakmice u borbi za još dva trofeja. Rezervisanost i ,,loša,, igra tima je zbog toga savim razumljiva. Igrači su prvo pazili da se ne povrede, pa zatim sve ostalo. To ne umanjuje pobedu Fiorentine koja je igrala lepo i prilično efikasno naročito iz kontri. Viljni momenat kod njih je bio primaran. Pobediti Barcelonu je uvek slatka pobeda, makar bila i u prijateljskoj utakmici.

avatar
BarcaFan
Monday, 03.08.2015
07:22

Prijateljska tekma nema nikakvog znacaja, ali dobro dodje da se pojedini igraci provere za pocetak sezone, a najbitnije je da niko ne bude povredjen u ekipi Barse!

avatar
ppera 1
Sunday, 02.08.2015
23:50

Pre svega neozbiljna igra Barse, naročito u odbrani, a potom i loša. Biće tu još posla da se stvari dovedu u red, da se otarase igrača koji kvalitetom ne zaslužuju dres ni na klupi itd. Sve u svemu i bez Messija, Neymara, Alvesa, Mascherana, Vidala, Bravo-a, Turana itd. to mora mnogo bolje čak i na prijateljskim utakmicama.

avatar
Barça el honor
Sunday, 02.08.2015
23:43

Nisam gledao utakmicu samo golove,vidim da je kod oba gola Hoakin asistirao,Alba je oba puta lose zatvorio,mada cela odbrana nije bila na nivou.Drago mi je sto je Suarez postigao gol. Valjda je Enrike video na ovim utakmicama na koga moze da racuna a ko nije za Barsu,ostaje jos taj mec sa Romom i onda krece ono pravo. Mislim da ovi porazi na pripremama nece negativno uticati na ekipu,nisu mnogo ni bitni,sve ce se analizirati. Bitno je da ne bude povreda i da na pocetaku takmicarske sezone ekipa udje u ritam i pronadje pravu formu.

avatar
Sunday, 02.08.2015
23:31

Finu ekipu ima ova Fiorentina! Barsa nije najbolje igrala, ali zadovoljan sam koliko se moze biti. Vermalen odlicno igra, samo da nastavi i da ga povrede zaobidju. Rafinja danas los, Alba isto, dosta losih je bilo danas, Inijesta isto tako, totalno su nezainteresovani bili. Ali prijateljske i pripremne ne racunam, ona prava koju cu gledati sa paznjom je protiv Rome i to bi trebalo biti da bude dobra utakmica!